Flexa Kleur van het Jaar 2021 BRAVE GROUND™

Ieder jaar werken de Flexa kleurspecialisten samen met design experts wereldwijd om een beeld te krijgen van de aankomende trends die onze levens vorm gaan geven en identificeren ze de Kleur van het Jaar. De tint van dit jaar, BRAVE GROUND™ is een warme naturelle kleur die andere kleuren laat stralen en zorgt voor een stevige basis. Om je te helpen, is er een kleurpalet samengesteld waarmee je zonder twijfel de Kleur van het Jaar kan combineren

Bekijk hier de kleur van het jaar

In de woonkamer

De kleuren uit dit palet voelen als een warme deken. De ruimte voelt aan als een plek waar je graag samenkomt en waar je echt met iemand kan zijn.

Creatieve werkplek

Het palet bevat aardse tinten vanuit de hele wereld. Het zijn warme neutrale grijzen en bruinen. Deze kleuren complementeren elkaar en brengen een gevoel van eenheid en harmonie.

In de keuken

De warme neutrale kleuren werken samen en maken een keuken die uitnodigt om er te praten en delen met vrienden en familie.

In de slaapkamer

Een slaapkamer moet een plek zijn waar we kunnen herstellen en opladen. De kleuren uit de bruinfamilie geven een gevoel van steun en stevigheid, waardoor we precies dat kunnen doen.

FLEXA HELPT JE BIJ IEDERE STAP

1.TEST JE KLEUREN
Als je een selectie hebt gemaakt van je favoriete tinten, dan is er geen betere test dan de werkelijke verfkleur op je eigen muur zien. Een kleur kan in elke ruimte weer anders uitpakken, bijvoorbeeld door lichtinval. De Flexa Kleurtester met ingebouwd mini-rollertje is eenvoudig te gebruiken, zo kan je exact zien hoe de kleur zal staan.

2.KIES JE VERFSOORT
Vervolgens sta je voor de glansgraad keuze. We hebben een brede selectie voor ieder oppervlak. Van muren, tot hout en metaal. Alle verflijnen hebben een ongeëvenaarde kleurdiepte en zorgen er voor dat je interieur er langer fantastisch uitziet. De Kleur van het Jaar en het bijbehorende palet is te mengen in verschillende Flexa collecties, verkrijgbaar bij de bouwmarkt.

3.WORD CREATIEF
Na het kiezen van de kleur, de juiste glansgraad en verf, begint het leuke werk. Op Flexa.nl vind je tips en makkelijk te volgen stap-voor-stap adviezen om mooie nieuwe looks te bereiken. Welk type project je ook doet, we zijn er om je te helpen om je huis in jouw stijl te maken.

Recent bekeken