Meet jouw favoriete kleur

Altijd al je muur, houtwerk of meubels willen verven in de kleur van je favoriete kledingstuk, gordijn of kussen? Maar lukt het je niet om dezelfde kleur te vinden? Karwei schiet te hulp met de kleurmeter. Kom langs in de bouwmarkt bij jou in de buurt met elk willekeurig object met jouw favoriete kleur, wij scannen de kleur met onze kleurmeter en laten deze direct voor je mengen. De kleurmeter maakt het kiezen van kleur niet alleen makkelijker maar ook leuker. Probeer het nu zelf!

Vind jouw bouwmarkt

Kleur eerst even testen?

Heb je jouw kleur laten meten? Laat hem dan mengen in een Karwei kleurtester en probeer de kleur snel en eenvoudig uit bij je thuis. Ben jij helemaal tevreden met de kleur en koop jij een pot verf van minimaal 750 ml? Dan krijg je het bedrag van de kleurtester van ons terug!

Meer informatie
Welke voorwerpen kan ik laten inmeten?

Het overgrote gedeelte van alle voorwerpen kunnen worden ingemeten. Beeldschermen, glas of fluoriserende en metallic kleuren zijn voorbeelden van voorwerpen/kleuren die niet kunnen worden ingemeten. Je kunt ook een deel van je voorwerp laten inscannen bijvoorbeeld een onderdeel van je favoriete lijstje op de muur.

Kan ik mijn ingescande kleur in elk merk laten mengen?

Je kunt elke kleur in elk merk laten mengen.

Welk effect heeft glansgraad?

De glansgraad van de gekozen verf kan ervoor zorgen dat de verf net iets donkerder of lichter uitpakt. Wil je zeker zijn van de juiste kleur? Laat je ingescande kleur eenvoudig mengen in kleurtester en probeer hem thuis op de muur uit.

Recent bekeken