Gereedschap verhuur

Waarom duur gereedschap aanschaffen als je het maar een enkele keer gebruikt? Bij KARWEI kun je gereedschap ook huren. Bekijk het assortiment online en neem telefonisch contact op met jouw bouwmarkt of informeer ernaar bij de Servicebalie van jouw bouwmarkt. Gekwalificeerd personeel heeft antwoord op al je vragen zodat je snel en vakkundig aan de slag kan met je gehuurde gereedschap. Is er bij thuiskomst nog iets onduidelijk? De handleiding die is meegeleverd geeft veel informatie. Mocht je alsnog met een vraag zitten. Dan kan je altijd contact opnemen met de bouwmarkt.

Het voordeel van huren bij Karwei:

  • Altijd klussen met professioneel gereedschap
  • Geen kosten voor aanschaf en onderhoud
  • Deskundige uitleg en advies

Blijkt het dat je het gehuurde gereedschap langer nodig hebt dan gepland? Bel dan de bouwmarkt om de verhuurperiode te verlengen. Mits deze nog niet is gereserveerd.

Bekijk het verhuurassortiment

Populaire Verhuur artikelen

Kamersteiger
verhuurproduct
v.a.
18.40
/4 uur

Het volledige verhuur assortiment is niet altijd voorradig bij elke bouwmarkt. Bel of ga langs bij de Servicebalie van jouw bouwmarkt voor het beschikbare gereedschap.

Voorwaarden
- Je hebt een geldig legitimatiebewijs nodig.
- Je betaalt borg. Hoeveel dat is kan je vinden op de pagina van het verhuurartikel.

Meer weten?
Bekijk ook onze veelgestelde vragen over verhuur.

Tip: Verzeker je tegen schade
Als er schade ontstaat aan het gehuurde materiaal, kan dat vervelende financiële gevolgen hebben. Tegen een voordelige premie van 10% van het huurbedrag, kun je je hiertegen verzekeren. Vraag ernaar bij de Servicebalie.

Recent bekeken