Karwei | Horizontale jaloezie kopen?

Karwei heeft een zeer uitgebreide collectie horizontale jaloezieën; er zit altijd iets passends voor je bij. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor één van de standaard maten.

Horizontale jaloezieën op maat

  • Keuze uit vele kleuren en materialen
  • Volledig op maat en naar eigen wens
  • Elektrische bediening mogelijk
  • Levertijd max. 30 werkdagen
  • Op dit moment kan de levering van jaloezieën langer duren dan je van ons gewend bent. We doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen

Vanaf 12.-

Bekijk het assortiment

Horizontale jaloezieën in standaard maten

  • Diverse kleuren en maten
  • Diverse uitvoeringen
  • Standaard maten binnen 1 werkdag in huis
  • Op dit moment kan de levering van jaloezieën langer duren dan je van ons gewend bent. We doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen

Vanaf 8.39

Bekijk het assortiment

Service bij je klus

Je kunt je raamdecoratie door Karwei laten inmeten voor €69.- en laten ophangen vanaf €47.50 per stuk.

Veelgestelde vragen over Horizontale Jaloezieën

Zijn jaloezieën verduisterend?

Nee, jaloezieën zijn niet geheel verduisterend. Wanneer je de lamellen dicht doet, zal er nog steeds daglicht door de kiertjes zichtbaar zijn. Ben je echt op zoek naar verduisterende raambekleding? Dan kun je beter kiezen voor verduisterende gordijnen, rolgordijnen of plisségordijnen.

In welke breedtes en hoogtes zijn jaloezieën te verkrijgen?

Onze standaard maten jaloezieën zijn vanaf 60 - 240 cm breed te krijgen en qua hoogte vanaf 130 -250 cm hoog.*
Wil je toch nog een andere maat? Binnen onze maatwerk collectie zijn nog meer afmetingen mogelijk. Hierin kun je van 36-300 cm breed en 30-270 cm hoog een keuze maken.*
*Let op het maatbereik kan per type jaloezie verschillen.

Kan ik mijn jaloezie zelf inkorten?

Ja, aluminium en houten jaloezieën kun je zelf inkorten. Aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 16 en 25 mm kun je eenvoudig zelf in de breedte inkorten d.m.v. een speciale lamelschaar. Wil je dit liever niet zelf doen, KARWEI kan dit ook voor jou op je gewenste maat maken.

Uit welke lamelbreedtes kan ik kiezen?

Bij Karwei kan je kiezen tussen verschillende soorten lamellen en verschillende breedtes;
• Aluminium jaloezieën: 16, 25 en 50 mm.
• Houten jaloezieën: 50 en 65 mm
• Kunststof jaloezieën: 25 en 50 mm

Kan ik een jaloezie in de badkamer ophangen?

Aluminium en kunststof jaloezieën kunnen prima in een vochtige ruimte opgehangen worden.

Wat is het verschil tussen ladderband en ladderkoord?

Als je een jaloezie op maat wilt laten maken kun je kiezen uit ladderband of ladderkoord. Maar wat is het verschil nou eigenlijk. Een ladderband is een canvas band die verticaal over de lamellen loopt, hoe breder de jaloezie des te vaker komt de ladderband terug in je jaloezie. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren ladderband. Meekleurend bij de lamellen, zodat deze niet te veel opvalt of juist een contrastkleur voor een speels effect. Wanneer je een raam hebt met veel stijlen, dan is het misschien niet zo slim om voor een jaloezie met ladderband te gaan. Dit kan namelijk voor een druk aanzicht zorgen als de lamellen helemaal open staan. Dan zou je misschien juist sneller kiezen voor ladderkoord. Ladderkoord is namelijk erg subtiel en zorgt voor een rustige en eenvoudige uitstraling. Het koord is meekleurend met je lamelkleur.

Kan ik een jaloezie monteren op mijn kunststof raam?

Wanneer je een jaloezie op een kunststof draaikiepraam wilt bevestigen, dan kan dit d.m.v. speciale klemsteunen welke ook verkrijgbaar zijn bij KARWEI.

Horizontale jaloezieën kopen bij KARWEI

Jaloezieën geven je huis een trendy en sfeervolle uitstraling. Met jaloezieën kun je eenvoudig de lichtinval en mate van privacy regelen. Bij KARWEI vind je een ruim assortiment aluminium en houten jaloezieën in diverse eigentijdse kleuren. Aluminium jaloezieën zijn te verkrijgen met een lamelbreedte van 16 mm, 25 mm en 50 mm. Onze houten jaloezieën zijn te verkrijgen met een lamelbreedte van 50 mm.

Horizontale jaloezieën op maat bestellen bij KARWEI

Kom je qua maat niet weg met onze standaard maten jaloezieën of heb je niet jouw juiste kleur gevonden? Laat ze dan door ons op maat maken, KARWEI heeft een uitgebreide maatwerk collectie jaloezieën. Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen kun je jouw jaloezieën op maat bestellen. Je kunt hierbij kiezen uit diverse kleuren, maten, materialen en uitvoeringen zoals bijv. elektrische bediening. Stel hier jouw jaloezieën samen!

Recent bekeken