Horizontale jaloezieën op maat of in standaard maat

Ben je op zoek naar nieuwe horizontale jaloezieën? Bekijk de uitgebreide collectie van KARWEI: laat ze op maat maken of koop er eentje in een standaard maat.

Horizontale jaloezieën op maat gemaakt

  • Op maat gemaakt voor jouw raam
  • In drie stappen eenvoudig samen te stellen
  • Keuze uit aluminium, hout of stof (vlinderjaloezieën)
  • In vele kleuren en uitvoeringen
Start met samenstellen

Horizontale jaloezieën in standaard maten

  • Uitgebreide collectie in standaard maten
  • Keuze uit aluminium of hout
  • Eenvoudig zelf in hoogte in te korten
  • Liever door ons laten inkorten? Dat kan ook!

> Start met inkorten

Bekijk het assortiment

KARWEI biedt een ruim assortiment jaloezieën aan in standaard maten aan en voor een kleine meerprijs kun je deze ook eenvoudig door ons laten inkorten in de breedte en lengte. Je kunt ook je eigen jaloezieën volledig zelf samen stellen. Je kunt hierbij kiezen uit een uitgebreide collectie materialen en kleuren, je hebt keuze in diverse afwerkingsmogelijkheden en de jaloezieën zijn volledig op maat gemaakt.

Bij KARWEI kun je diverse soorten jaloezieën vinden. Jaloezieën zijn erg sfeervol maar ook praktisch. Eigenlijk zijn het horizontale lamellen die je omhoog en omlaag kunt trekken. Door de lamellen half dicht te draaien zorg je voor meer privacy, en tegelijk krijg je ook mooi gefilterd licht binnen. Natuurlijk kun je de lamellen ook helemaal dichtdraaien. Bij KARWEI zijn verschillende jaloezieën verkrijgbaar waarmee je zowel een moderne als ene klassieke sfeer kunt creëren. Jaloezieën zijn erg geschikt als raamdecoratie in je kantoor of werkkamer, omdat je er op ieder moment van de dag de gewenste lichtinval en privacy mee bepaalt.

Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën zijn niet alleen functioneel, maar kleden je raam ook mooi aan. Door het hout krijgt je raam een warme uitstraling. De jaloezieën bestaan uit houten lamellen die aan elkaar zijn bevestigd door middel van een koord of ladderband. Hierdoor ontstaan er veel mogelijkheden op het gebied van lichtinval.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn functioneel in gebruik, maar geven je interieur ook een moderne en trendy uitstraling. De jaloezieën bestaan uit horizontale lamellen die aan elkaar zijn bevestigd. Zowel de lichtinval als de richting van het licht kun je hierdoor gemakkelijk aanpassen. Daarnaast hebben aluminium jaloezieën een isolerende werking. Hierdoor is je kamer in de zomer koeler en in de winter warmer. Aluminium jaloezieën sluiten beter op elkaar aan dan houten lamellen, waardoor je meer privacy hebt. Ook reageert het aluminium niet op vocht, waardoor ze erg geschikt zijn in de badkamer.

Bekijk hier alle jaloezieën in standaard maten >

Maak gebruik van de inkortservice >

Of stel je eigen jaloezie samen >