stappenplan

Hoe hang ik een houten jaloezie met elektrische bediening op?

Ga je een houten jaloezie met elektrische bediening ophangen? Dat is mooi en handig in je huis! Met één druk op de knop bedien je de houten jaloezie van een afstand. Ideaal. Maar eerst moet deze opgehangen worden. We hebben een handige video voor je waarin we elke stap laten zien, zodat jij zelf een houten jaloezie met elektrische bediening kunt ophangen. Bekijk alle stappen plus de tools die je nodig hebt voor deze klus, en straks mag je trots zijn!

Houten jaloezie met elektrische bediening ophangen
stap 1

Plaats de steunen

Kies de plek waar de accu komt te hangen. Hang deze aan de bovenkant in het kozijn, waar de houten jaloezie straks voor komt te hangen. Of kies voor achter de gordijnen die ook langs het raam hangen. Als de accu en de jaloezie maar dicht bij elkaar bevestigd zijn, zodat je ze kunt koppelen. Schroef de steunen met een accuboormachine en schroeven vast op de gewenste plek.

Houten jaloezie met elektrische bediening ophangen
stap 2

Hang de houten jaloezie op

In deze video bevestigen we de houten jaloezie met elektrische bediening op het kozijn, dus over het kozijn op de muur. Je kunt er ook voor kiezen om de jaloezie in het kozijn op te hangen. Hou de jaloezie voor het kozijn en teken de punten af met potlood waar de steunen komen. Schroef de steunen vast en klem de houten jaloezie in de steunen. Sluit vervolgens de accu aan op de jaloezie.

Houten jaloezie met elektrische bediening ophangen
stap 3

Laad de accu op

Steek de oplader van de elektrische bediening in het stopcontact en plaats de oplaadstekker in de houten jaloezie. Op de oplader zie je vervolgens een lichtje branden. Je elektrische jaloezie wordt nu opgeladen.

Tip!

Haal na het opladen van de accu de stekker uit het stopcontact.

Houten jaloezie met elektrische bediening ophangen
stap 4

Ontdek de afstandsbediening

Hangt de houten jaloezie met accu? Dan is het nu tijd om de mogelijkheden en voordelen te ontdekken van de elektrische bediening!

Benodigdheden

Materialen (0)

Raamdecoratie laten ophangen?

Heb je hulp nodig bij je klus? Met de Karwei Klusservice heb je de juiste vakspecialist voor jouw klus zo geregeld.

Naar de klusservice

Persoonlijk advies aan huis?

Er zijn heel veel soorten raamdecoratie. De juiste keuze maken én goed inmeten is dan ook niet altijd makkelijk. Daarom komen wij gratis bij jou thuis om je te adviseren, de stoffen of materialen te laten voelen en je ramen in te meten!

Plan gratis je afspraak in

Meer klusadvies

Duo rolgordijn met elektrische bediening ophangen - thumbnail
Hoe hang ik een duo rolgordijn met elektrische bediening op? stappenplan
plissegordijn met elektrische bediening ophangen - thumbnail
Hoe hang ik een plisségordijn met elektrische bediening op? stappenplan
Houten jaloezieen op maat maken - thumbnail
Hoe maak ik houten jaloezieën op maat? stappenplan
Dit stappenplan komt voor in