Karwei heeft een zeer uitgebreide collectie jaloezieën; er zit altijd iets passends voor je bij. Laat je jaloezie op maat maken of kies voor één van de standaard maten.

Jaloezieën op maat

  • Keuze uit vele kleuren en materialen
  • Volledig op maat en naar eigen wens
  • Elektrische bediening mogelijk
  • Levertijd max. 30 werkdagen
  • Op dit moment kan de levering van jaloezieën langer duren dan je van ons gewend bent. We doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen

Vanaf 12.-

Bekijk het assortiment

Jaloezieën in standaard maten

  • Diverse kleuren en maten
  • Diverse uitvoeringen
  • Standaard maten binnen 1 werkdag in huis
  • Op dit moment kan de levering van jaloezieën langer duren dan je van ons gewend bent. We doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen

Vanaf 8.99

Bekijk het assortiment

Veelgestelde vragen over Horizontale Jaloezieën

Zijn jaloezieën verduisterend?

Nee, jaloezieën zijn niet geheel verduisterend. Wanneer je de lamellen dicht doet, zal er nog steeds daglicht door de kiertjes zichtbaar zijn. Ben je echt op zoek naar verduisterende raambekleding? Dan kun je beter kiezen voor verduisterende gordijnen, rolgordijnen of plisségordijnen.

In welke breedtes en hoogtes zijn jaloezieën te verkrijgen?

Onze standaard maten jaloezieën zijn vanaf 60 - 240 cm breed te krijgen en qua hoogte vanaf 130 -250 cm hoog.*
Wil je toch nog een andere maat? Binnen onze maatwerk collectie zijn nog meer afmetingen mogelijk. Hierin kun je van 36-300 cm breed en 30-270 cm hoog een keuze maken.*
*Let op het maatbereik kan per type jaloezie verschillen.

Kan ik mijn jaloezie zelf inkorten?

Ja, aluminium en houten jaloezieën kun je zelf inkorten. Aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 16 en 25 mm kun je eenvoudig zelf in de breedte inkorten d.m.v. een speciale lamelschaar. Wil je dit liever niet zelf doen, KARWEI kan dit ook voor jou op je gewenste maat maken.

Uit welke lamelbreedtes kan ik kiezen?

Bij Karwei kan je kiezen tussen verschillende soorten lamellen en verschillende breedtes;
• Aluminium jaloezieën: 16, 25 en 50 mm.
• Houten jaloezieën: 50 en 65 mm
• Kunststof jaloezieën: 25 en 50 mm

Kan ik een jaloezie in de badkamer ophangen?

Aluminium en kunststof jaloezieën kunnen prima in een vochtige ruimte opgehangen worden.

Wat is het verschil tussen ladderband en ladderkoord?

Als je een jaloezie op maat wilt laten maken kun je kiezen uit ladderband of ladderkoord. Maar wat is het verschil nou eigenlijk. Een ladderband is een canvas band die verticaal over de lamellen loopt, hoe breder de jaloezie des te vaker komt de ladderband terug in je jaloezie. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren ladderband. Meekleurend bij de lamellen, zodat deze niet te veel opvalt of juist een contrastkleur voor een speels effect. Wanneer je een raam hebt met veel stijlen, dan is het misschien niet zo slim om voor een jaloezie met ladderband te gaan. Dit kan namelijk voor een druk aanzicht zorgen als de lamellen helemaal open staan. Dan zou je misschien juist sneller kiezen voor ladderkoord. Ladderkoord is namelijk erg subtiel en zorgt voor een rustige en eenvoudige uitstraling. Het koord is meekleurend met je lamelkleur.

Kan ik een jaloezie monteren op mijn kunststof raam?

Wanneer je een jaloezie op een kunststof draaikiepraam wilt bevestigen, dan kan dit d.m.v. speciale klemsteunen welke ook verkrijgbaar zijn bij KARWEI.

Jaloezieën kopen bij KARWEI

Met jaloezieën, ook wel horizontale jaloezieën genoemd, voor je ramen creëer je een prettige sfeer in de kamer. Jaloezieën geven je de mogelijkheid om zelf de lichtinval te bepalen. Zet de jaloezieën open voor veel natuurlijk licht in de kamer of sluit ze juist als je het liever wat donkerder hebt. Zo geven horizontale lamellen je ook precies de hoeveelheid privacy die je zelf prettig vindt. Bij KARWEI vind je houten jaloezieën, maar ook aluminium en kunststof jaloezieën zijn een optie.

Een houten jaloezie voor elk raam

Bij KARWEI verkopen we zowel jaloezieën in standaard maten als jaloezieën die speciaal voor jou op maat gemaakt worden. Zo is er altijd een jaloezie te vinden die perfect voor jouw raam past. Kies jij een houten jaloezie in het wit? Of passen zwarte jaloezieën beter in jouw interieur? De kleur en het materiaal van de horizontale jaloezie bepaalt de complete uitstraling. Kies jij zwarte jaloezieën die contrasteren met een lichte inrichting? Of ga je juist voor een kleur die niet opvalt? Houten jaloezieën hebben een natuurlijke uitstraling, terwijl kunststof en aluminium prima in een modern interieur passen. Waar kies jij voor?

Jaloezieën monteren

Het monteren van jaloezieën is een klus die je gemakkelijk zelf uitvoert. In ons uitgebreide stappenplan lees je precies hoe je dit doet. Ook kort je veel van de jaloezieën eenvoudig zelf in. Heb je echter geen tijd of zin om dit klusje zelf op te knappen? Dan komen onze ervaren vakmannen je graag een handje helpen. Met onze klusservice hangt jouw nieuwe raamdecoratie binnen no time. Door te kiezen voor op maat gemaakte jaloezieën weet je bovendien zeker dat de jaloezieën perfect passen.

Koop online of in de bouwmarkt

Of je nou houten jaloezieën in het wit, of toch liever houten jaloezieën in het zwart wilt, bij KARWEI bestel je de raamdecoratie in enkele klikken online. Wil je de jaloezieën graag eerst in het echt bewonderen? Dat kan in een van onze bouwmarkten. Hier staan onze medewerkers altijd voor je klaar. Zo ga jij tevreden naar huis met de mooiste horizontale jaloezieën.

Raamdecoratie laten ophangen?

Heb je hulp nodig bij je klus? Met de Karwei Klusservice heb je de juiste vakspecialist voor jouw klus zo geregeld.

Naar de klusservice

Recent bekeken