stappenplan

Hoe sluit ik Philips Hue Outdoor aan?

Wil je Philips Hue Outdoor gaan aansluiten in je tuin? Maak jouw buiten nog mooier met Philips Hue buitenverlichting. In deze video ontdek je hoe je in eenvoudige stappen Hue tuinverlichting kunt plaatsen in je tuin. Plaats deze toffe LED buitenverlichting in je tuin of op je dakterras, en genieten maar!

Philips Hue Outdoor aansluiten
stap 1

Plaats de Hue tuinverlichting

Plaats een aantal buitenlampen langs je tuinpad met een onderlinge afstand van 2,5 of 5 meter. Verbind de lampen vervolgens met elkaar middels een verlengkabel, en werk deze kabel weg langs het tuinpad. In de video wordt de kabel tussen de tegels en de grasmat gedrukt. Wist je dat je tot 5 lampen kunt aansluiten per voedingsunit? Super systeem!

Tip!

Neem als afstand tussen de lampen de lengte van de gekozen verlengsnoeren.

Philips Hue Outdoor aansluiten
stap 2

Breng lichtaccenten aan

Zet nog meer Philips Hue outdoor lampen in je tuin. Prik een aantal tuinspots op standaarden in de grond, bijvoorbeeld in borders, onder een boom of ergens achterin je tuin voor extra diepte. Verbind de lampen met de verlengsnoeren en de T-connectors en werk de kabels weg in de border, tussen de planten of langs een tegelrand in de aarde.

Tip!

Het verlengsnoer kan tot 35 meter lang zijn.

Philips Hue Outdoor aansluiten
stap 3

Sluit de voedingsunit aan

Sluit de kabel naar de lampen aan op de voedingsunit. Steek de stekker van de Hue voedingsunit in het buitenstopcontact. Heb je nog geen stroom buiten? Bekijk dan het klusadvies hoe je elektra kunt aanleggen, zodat je de Philips Hue Outdoor straks mooi kunt aansluiten op de buitenelektra.

Philips Hue Outdoor aansluiten
stap 4

Ontdek de mogelijkheden van Hue

Schakel met de Philips Hue app ’s avonds de tuinverlichting in vanaf elk apparaat. Je downloadt de nieuwste versie in de App store of via Google Play, en ontdek alle mogelijkheden van Hue. Probeer alle verschillende kleuren uit in je tuin en laat je tuin oplichten als een sprookje.

Tip!

Geniet van meer dan 16 miljoen kleuren.

Meer klusadvies

Smart LED verlichting - bedieningsgemak
Smart LED verlichting keuzehulp
Klusadvies - elektra - Hoe leg ik buiten elektra aan? - thumbnail
Hoe leg ik buiten elektra aan? stappenplan
Philips Smart lichtbronnen - thumbnail
Hoe sluit ik Philips Smart lichtbronnen aan? stappenplan
zelf-verlichtingsplan-tuin-maken - Thumbnail
Hoe maak ik zelf een verlichtingsplan voor mijn tuin? stappenplan
Dit stappenplan komt voor in