Horren kopen bij KARWEI

De temperaturen stijgen, dus ramen en deuren gaan open om die heerlijke lente- en zomerbries binnen te laten. Maar je wilt niet die vervelende wespen, muggen en vliegen in je huis! Met de juiste hor van KARWEI houd je alle ongewenste insecten buiten. Kies voor een passende hordeur of raamhor en geniet van de aangename buitenlucht, zonder dat er insecten jouw huis binnenvliegen.

Type hor

Hebben jouw deuren en ramen een standaard maat, dan kan je bij ons terecht voor:
- hordeuren
- zelfmaakhorren
- vliegengordijn
- kattenstaarten
- Bruynzeel plissé hordeur

Een hordeur biedt een uitstekende oplossing voor het tegenhouden van insecten en plaagdieren zoals ratten en muizen. Ben jij een doe-het-zelver, kies dan voor zelfmaakhor. Bij KARWEI heb je alle benodigdheden om je eigen hordeur of raamhor op maat te maken. Het vliegengordijn en kattenstaart vliegengordijn zijn een goed alternatief voor een hordeur. Je houdt vliegende insecten buiten, terwijl je zelf gemakkelijk in en uit kunt lopen. De lengte is eenvoudig aan te passen en het ophangsysteem makkelijk te monteren. Daarnaast hebben we ook de plisséhor. De plissé hordeur van Bruynzeel kenmerkt zich door het vouwsysteem van het horgaas. Je kan de plissé hordeur als een schuifdeur openen. Het horgaas vouwt zich of naar links of naar rechts. Wil je een plissé hordeur in je schuifpui plaatsen, neem dan de plissé hordeur met een dubbele opstelling zodat de gehele opening goed is afgesloten.

Inzethor en vaste hor

Naast plisséhorren kan jij bij KARWEI ook terecht voor inzethorren, vaste horren en rolhorren. Een rolhor is geschikt voor bijna elk type raam. Heb je binnen draaiende of draaikiepramen, dan kun je beter voor een inzethor gaan. Een inzethor kan je zonder te boren in het kozijn plaatsen. Jouw raam is hermetisch afgesloten en je kunt, zonder dat de hor in de weg hangt, je raam openzetten. Heb je ramen die je niet vaak gebruikt, maar die wel veelal openstaan? Dan is een vaste hor een goede optie. De hor kan zowel buiten als binnen het raamkozijn worden gemonteerd. Met een vaste rolhor houd je het gehele jaar door ongewenste insecten buiten.

Bekijk ook de adviespagina van KARWEI voor advies bij het kiezen van een hor voor raam of deur.

Hordeur of raamhor op maat gemaakt

Heeft jouw raam of deur geen standaard afmeting en wil je deze voorzien van een goede en passende hor? Dat kan! Bestel jouw op maat gemaakte hordeur of raamhor via onze horconfigurator. Heb je hierbij hulp nodig, kom naar een KARWEI-bouwmarkt voor advies van ons deskundig personeel.

Recent bekeken