Hordeuren op maat

Handig om te weten:

  • Thuisbezorgd voor € 14.95
  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt
  • Levertijd circa 15 werkdagen. De levertijd is zichtbaar in de laatste stap van je bestelling).
  • Ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Mogelijkheid tot laten inmeten vanaf €69.- met de KARWEI Inmeetservice
  • Mogelijkheid tot laten monteren voor €89.- met de KARWEI Montageservice

Deurhorren op maat kopen bij KARWEI

Een deurhor zorgt ervoor dat je de deur in de zomer lekker open zet, zonder dat er meteen allerlei vervelende insecten je huis binnenvliegen. Hierdoor geniet je van een heerlijk fris briesje in de kamer, maar hoef je je niet druk te maken over muggen of vliegen in huis. Om hier optimaal van te genieten, moet de hordeur wel op maat van je deur zijn. Als de hor te klein is, werkt de deurhor niet en bij een te grote hor ziet het er niet mooi uit. Daarom maken we bij KARWEI horren op maat. Zo krijg jij een hordeur op de maat die jij nodig hebt.

Verschillende soorten horren op maat

Om te bepalen welk deurhor op maat voor jou het meest geschikt is, vul je een aantal vragen in over je situatie. Heb je een enkele of een dubbele deur? Of misschien wil je de horren op maat laten maken voor een schuifpui. We hebben een oplossing voor elk type deur. Op basis van wat jij invult, geven we advies over welke deurhor op maat bij jouw huis past. Dit kan bijvoorbeeld een schuifhor zijn of een vaste hordeur. Er zijn veel verschillende opties waardoor er altijd wel eentje is die bij jou past.

Meten voor een hor op maat

Een hor op maat wordt speciaal voor jouw deur gemaakt. Daarom is het belangrijk dat je de juiste afmetingen doorgeeft. Hiervoor hebben we duidelijke meetinstructies en een video voor je gemaakt. Lukt het meten toch niet of wil je zeker weten dat het goed gebeurt? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Een vakman neem de situatie bij jou thuis op en meet precies welke afmetingen je nodig hebt. Zo ben je verzekerd van een passende deurhor op maat. Het monteren van je hordeur op maat kan met de montageservice.

Kies de juiste deurhor

Twijfel je tussen verschillende soorten deurhorren op maat? Dan biedt onze keuzehulp uitkomst. Of kom langs in een van onze bouwmarkten. Hier helpen onze medewerkers je graag met kiezen. Daarna is het bestellen van deurhorren op maat een fluitje van een cent. Zet jij binnenkort je deur ook zorgeloos open?