Doe het zelf

Meubels maken met steigerbuizen

75 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

Strak, robuust, stoer en eigentijds. Zelf meubels maken van steigerbuis was nog nooit zo eenvoudig. Ga aan de slag met een eigen ontwerp of laat je inspireren door één van deze ideeën. Een tafel, bank, stoel, kast of tv-meubel? Met de klusinstructies van KARWEI maak je altijd iets unieks!

stap

Stoel

Een robuuste stoel of stoere bank van steigerbuis met verstelbare rugleuning. Mooi voor in huis maar ook prima geschikt voor buiten. Maak hem eenvoudig zelf met deze klusinstructie.

stap

Gordijnroede

Een stoere en eenvoudige oplossing voor je raamdecoratie: een gordijnroede van steigerbuis! Op het boodschappenlijstje staat precies wat je hiervoor nodig hebt.

stap

Bankje

Met vrienden of familie samen dineren of borrelen. Dat gaat uitstekend aan de lange tafel van steigerbuizen. Maar daar hoort natuurlijk ook een stevige bank van steigerbuis bij. Maak hem zelf op maat met deze klusinstructie.

stap

TV meubel

Zoek je een stoer en robuust tv-meubel voor je flatscreen? Dan is dit unieke tv-meubel van steigerbuis misschien wel wat voor jou. Maak hem op maat en werk hem af zoals jij dat wilt.

stap

Wandkast

Wil je eens iets anders dan de standaard Zweedse meubels die je bij iedereen ziet? Maak dan eens zelf deze robuuste en moderne wandkast. Ook te gebruiken als roomdivider. Moeilijk? Niet met deze klusinstructie!

stap

Spijlenbed

Uniek, industrieel en strak: een spijlenbed van steigerbuizen. Perfect voor een stoere jongenskamer maar ook voor iedereen die eens iets anders wil. Je maakt het bed eenvoudig zelf in elk gewenst formaat met deze klusinstructie.

stap

Garderobe

Heb je een hoekje waar geen enkele standaard kapstok tussen past? Of wil je gewoon een kapstok waarbij degelijkheid niet ten koste gaat van het design? Maak dan zelf deze kapstok van steigerbuis. Eigentijds, oerdegelijk en altijd op maat!

stap

Kastje

Handig voor in de keuken, slaapkamer, woonkamer, badkamer of buiten. Dit kastje van steigerbuizen past werkelijk overal. Maak hem zelf in ieder gewenst formaat met de KARWEI klusinstructie.

stap

Bijzettafel

Heb je nog een plekje in je woonkamer voor een unieke tafel? Dan is dit bijzettafeltje van steigerbuis iets voor jou! Maak hem eenvoudig zelf en werk hem af zoals jij dat wil. Kijk in de klusinstructie hoe je dat doet.

stap

Bank

Met vrienden of familie samen dineren of borrelen. Dat gaat uitstekend aan de lange tafel van steigerbuizen. Maar daar hoort natuurlijk ook een stevige bank van steigerbuis bij. Maak hem zelf op maat met deze klusinstructie.

stap

Tafel

's Zomers in de tuin of gewoon lekker binnen. Aan deze tafel smaakt alles net iets lekkerder! Leer hoe je hem zelf van steigerbuis maakt met deze klusinstructie.

stap

Kledingrek

Niet genoeg ruimte in je kast? Dan is dit degelijke en strakke kledingrek van steigerbuis misschien iets voor jou. Dit rek mag gezien worden! Hoe je hem maakt, lees je in de klusinstructie.

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.