stappenplan

Creëer jouw eigen unieke wandmeubel met wandsysteem Jack

Opbergruimte kan je nooit genoeg hebben, en dan het liefst zo mooi mogelijk. Met het nieuwe opbergsysteem Jack krijg je het beste van beide werelden! Zo gebruik je je muur om je spulletjes te showen. En kun je die boekencollectie eindelijk op een mooie manier kwijt. Benut je wanden optimaal!

En het allerfijnste van wandsysteem Jack is dat je hem door het modulaire systeem helemaal zelf op maat kunt samen stellen en zo passend maakt voor iedere gewenste ruimte in huis. Dus ook geschikt voor de kleine hoekjes in huis.

Zelf aan de slag?

Creëer jouw eigen unieke wandmeubel! Het systeem bestaat uit zes onderdelen: een staander (lengte 176 cm), een legplank (bxd 80×25 cm) incl 2 schapdragers, set van 2 legplanken (bxd 80×25 cm) incl 4 schapdragers, een open vakkenkast (hxbxd 24x80x25 cm), een kast met schuifdeur (hxbxd 24x80x35 cm) en een bureaukast met schuifdeur (hxbxd 11x80x35) incl 2 schapdragers. De staanders worden bevestigd aan de wand en de overige onderdelen kunnen gemakkelijk aan de staanders worden bevestigd. Toch liever een andere opstelling? De onderdelen zijn ook eenvoudig weer te verwijderen, waarna er voor een nieuwe indeling kan worden gekozen. Mix en match met de onderdelen om de perfecte opstelling van het Jack wandsysteem voor jouw interieur samen te stellen!

Shop de onderdelen

Meer klusadvies

Klusadvies - meubels - Hoe maak ik zelf een schuifdeurkast? - Thumbnail
Hoe maak ik zelf een schuifdeurkast voor onder een schuin dak? stappenplan
Klusadvies - meubels - Hoe maak ik zelf een washok meubel? - thumbnail
Hoe maak ik zelf een washok meubel? stappenplan
Klusadvies - meubels - Hoe maak ik zelf een wandkast van underlayment? - Thumbnail
Hoe maak ik zelf een schuine wandkast van underlayment? stappenplan
Dit stappenplan komt voor in