Plisségordijnen op maat of in standaard maat

Plisségordijn volledig op maat gemaakt

 • Uitgebreide kleurkeuze
 • Keuze uit vele stofsoorten
 • Volledig naar wens gemaakt
 • Keuze uit soorten afwerking
 • Volledig op maat gemaakt
 • Elektrische bediening mogelijk
 • Levertijd max. 20 werkdagen
Start met samenstellen

Standaard maat plisségordijn door ons ingekort

 • Door onze inkortservice
 • Diverse kleuren en stoffen
 • Lichtdoorlatend of verduisterend
 • Top down of top down-bottom up
 • Levertijd max. 10 werkdagen
Geef je maat door

Standaard maten plisségordijnen

 • Diverse kleuren en stoffen
 • Keuze uit standaard maten
 • Binnen 1 werkdag in huis
Bekijk het assortiment

Service bij je klus

Je kunt je raamdecoratie door Karwei laten inmeten voor €65,- en laten ophangen vanaf €30,- per stuk.

Elektrische raambediening van Karwei

Bedien je raamdecoratie op afstand met je telefoon of met de afstandsbediening.

Veelgestelde vragen over plisségordijnen

Wat zijn plisségordijnen?

Plissegordijnen zijn gordijnen, waarbij de stof in zigzag is gevouwen en aan de boven- en onderzijde vast zit in een strak en subtiel profiel. D.m.v. koorden of een kunststof greep is het gordijn te bedienen. Er zijn 2 type plisségordijnen: Top down en top down-bottom up, daarnaast is er keuze tussen een plisségordijn in enkele stof of in dubbele stof.

Wat betekent top-down en top-down bottom up?

Er zijn 2 type plisségordijnen: Top down en top down-bottom up. Bij een top down plisségordijn kun je de stof van boven naar beneden trekken net als bij een rolgordijn. Bij een top down-bottom up kun je dit ook, maar kun je ook nog eens de stof vanuit boven een stuk(je) naar beneden trekken (de stof komt dan net als een harmonica bij elkaar). Op deze manier kun je je raam bijv. alleen in het midden bedekken en kun je boven en onderlangs nog steeds naar buiten en binnen kijken.

Kan ik plisségordijnen op maat laten maken?

Naast de standaard collectie plisségordijnen kun je bij KARWEI ook zelf je plisségordijn samen stellen! Je kunt zelf een keuze maken uit ons uitgebreide aanbod stoffen en kleuren. Verder kies je zelf welke uitvoering je wilt en evt. andere opties. Stel zelf je plisségordijn samen.

Kan ik een plisségordijn zelf inkorten?

Wanneer je in onze bouwmarkt een plisségordijn hebt gezien uit onze standaard collectie, maar hij is net niet de maat die jij zocht voor je raam. Dan kun je deze zelf eenvoudig in de breedte inkorten, in de handleiding staat duidelijk aangegeven hoe je dit kunt doen. Durf je dit toch niet zelf te doen? Wij doen dit graag voor je! Geef in de bestelzuil in de bouwmarkt of online je gewenste maten door van het artikel en wij zullen deze voor je inkorten.

Wat is het verschil tussen koordbediening en greepbediening?

Bij KARWEI kun je plisségordijnen met koordbediening of greepbediening kopen. Bij koordbediening bedien je het plisségordijn met 1 of 2 koorden (afhankelijk of het een top down of top down-bottom up plisségordijn is). Bij een plisségordijn met greepbediening kun je d.m.v. een kunststof greepje onderaan (en bij een top down-top down bottom up plisségordijn ook bovenaan) het plisségordijn bedienen. Het voordeel hiervan is dat er geen koorden hangen langs je plissé gordijn, wat dit ook een kindveilige optie maakt en tevens een zeer strakke uitstraling geeft.

Wat is een dupligordijn?

Dupli (of dubbele) plisségordijnen zijn gordijnen gemaakt van een dubbele laag stof. Enkele voordelen hiervan zijn dat de koordjes tussen het stof verwerkt zijn en dus onzichtbaar zijn en door de honingraatstructuur hebben deze plissegordijnen een isolerende werking.
Dupli plisségordijnen met een aluminium coating aan de binnenkant leveren de meeste energiebesparing op. __Pas wel op bij HR++ glas, bij dit type glas moet er altijd 10 cm afstand bewaard worden vanaf het glas en de raamdecoratie.
__

Plisségordijnen kopen bij KARWEI

Een plisségordijn of dupligordijn is een veelzijdige raamdecoratie welke niet alleen decoratief is, maar ook erg functioneel. Bij KARWEI vind je een groot assortiment aan kant en klare plisségordijnen of op maat gemaakte plissé gordijnen, van lichtdoorlatende of semi transparante tot verduisterende plisségordijnen. Bij KARWEI kan je terecht voor top down en top down-bottom up plisségordijnen. Het verschil tussen een top down-bottom up plisségordijn is, dat het zowel van onderen als van boven te sluiten en te openen is. Een top down plissegordijn is alleen van beneden naar boven te openen. Zo kun je zelf de mate van privacy of lichtinval bepalen. Ook is er keuze in plisségordijnen met een koordbediening of greepbediening (koordloos).

De plisségordijnen bij KARWEI zijn in enkele stof en dubbele stof verkrijgbaar. Het voordeel van een plissegordijn in dubbele stof (ook wel dupligordijn genoemd) is dat de koordjes onzichtbaar zijn. Daarnaast zorgt een plissegordijn met dubbele stof voor een isolerende werking.

Onze plisségordijnen van Karwei zorgen voor een stijlvolle en moderne uitstraling.

Plisségordijnen op maat bij KARWEI

Staat de juiste maat plisségordijn in standaard maat er niet tussen of wil je liever een andere kleur of stof? Dan kun je deze ook zelf bij ons samenstellen en wij maken deze vervolgens helemaal op maat voor jou. Via onze configurator kan je in enkele eenvoudige stappen jouw plisségordijn samenstellen in de maat die jij nodig hebt. Wanneer je je eigen plisségordijn samenstelt heb je een ruime keuze uit diverse kleuren, stoffen en afwerkingsmogelijkheden en in een groot maatbereik. Stel hier jouw plisségordijn samen!

Plisségordijnen in standaard maat inkorten

Heb je binnen onze standaard maten collectie een voor jou geschikt plisségordijn gevonden, maar is deze net niet helemaal in de goede afmeting? Met onze inkortservice kun je deze door ons in de breedte en/of hoogte laten inkorten, zodat deze exact op maat bij jou wordt geleverd en je dus alleen het plisségordijn nog hoeft op te hangen. Laat jouw gekozen plisségordijn in standaard maat hier inkorten.

Recent bekeken