Plisségordijn op maat of in standaard maat

Plisségordijnen van KARWEI zijn mooi én praktisch. Er is veel keus uit nieuwe kleuren en structuurstoffen. Ideaal aan deze raamdecoratie: je kunt zowel de onderzijde als de bovenzijde openen. De plisségordijnen van KARWEI zijn zowel in standaardmaten, als maatwerk verkrijgbaar.

Plisségordijnen op maat gemaakt

  • Op maat gemaakt voor jouw raam
  • In drie stappen eenvoudig samen te stellen
  • Keuze uit vele kleuren en stoffen
  • In enkele of dubbele stoflaag (dupli)
Start met samenstellen

Plisségordijnen in standaard maten

  • Uitgebreide collectie in standaard maten
  • Eenvoudig zelf in te korten
  • Liever door ons laten inkorten? Dat kan ook!

>Start met inkorten

Bekijk het assortiment

KARWEI biedt een ruim assortiment plisségordijnen aan in standaard maten aan en voor een kleine meerprijs kun je deze ook eenvoudig door ons laten inkorten in de breedte en lengte. Je kunt ook je eigen plisségordijn volledig zelf samen stellen. Je kunt hierbij kiezen uit een uitgebreide collectie stoffen en kleuren, je hebt keuze in diverse afwerkingsmogelijkheden en het duo rolgordijn is volledig op maat gemaakt.

Plisségordijnen zijn uniek door de plooi in de stof. Het geeft een chique en trendy uitstraling aan jouw interieur. Met plisségordijnen geniet je wel van het daglicht, maar heb je ook privacy. Er bestaan verschillende types plisségordijnen, zo kun je kiezen uit enkele en dubbele (dupli) plissés. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit bottom up en top down – bottom up en natuurlijk uit lichtdoorlatend en verduisterend.

Standaard plissé

Een standaard plisségordijn trek je van boven naar beneden dicht. In opgevouwen toestand zit het gordijn altijd bovenaan je raam. De plisséstof zit aan de bovenzijde vast:

standaard-plisse

Plisségordijnen top down bottom up

Bij top down bottom up kan de plisséstof ook aan de bovenzijde los. Je kunt het plisségordijn van boven naar beneden opentrekken, maar ook van beneden naar boven. Of allebei: dan zit de gordijnstof in het midden van het raam. Ideaal voor als je licht binnen wilt laten in je huis maar ook voldoende privacy wilt behouden.

plissegordijnen top down

Dubbele plissé

Een standaard plisségordijn bestaat uit één opgevouwen stoflaag. Bij KARWEI hebben ook gordijnen die uit twee stoflagen bestaan. Die worden ook wel duo plissé genoemd, of dupligordijnen. Aan de zijkant lijkt het op een honingraat. Op deze manier is het gordijn goed verduisterend, isolerend en het gordijn ziet er elegant uit; de optrekkoorden zijn geheel weggewerkt tussen de stoflagen.

dubbele-plisse

Bekijk hier alle plisségordijnen in standaardmaten >

Maak gebruik van de inkortservice >

Of stel je eigen plisségordijn samen >