Raamhor op maat gemaakt

  • Op maat gemaakt voor jouw raam
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Levertijd circa 15 werkdagen. De levertijd is zichtbaar in de laatste stap van je bestelling).
    Vanaf €89.-
Start met samenstellen

Raamhor in standaard maten

  • Keuze uit vele soorten raamhorren
  • Zelf eenvoudig op maat te maken
  • Direct leverbaar
    Vanaf €29.99-
Bekijk het assortiment

Service bij je klus

Met de services van Karwei wordt klussen nóg eenvoudiger. Ook bij het kiezen en monteren van je horren helpt Karwei je graag met de volgende services:

Veelgestelde vragen over horramen

Welke soorten raamhorren zijn er?

We hebben 7 verschillende horramen:
Magnetische hor: gemakkelijk te verwijderen en te herplaatsen door magneetstrip.
Telescopische hor: zelfsluitende scharnieren en geïntegreerde magneet.
Voorzethor: raam blijft te bedienen zonder de hor te verwijderen. Zonder schroeven te monteren. Eenvoudig weg te halen en te herplaatsen.
Inzethor: raam blijft te bedienen zonder de hor te verwijderen. Zonder schroeven te monteren.
Rolhor: automatisch rolsysteem. Gaas rolt op in casette en is alleen zichtbaar indien nodig. Met een sluiting die in de zijgeleiding geïntegreerd is.
Plisséhor: geplisseerd gaas. Neemt praktisch geen ruimte in. Met aluminium casette waarin het geplisseerde gaas zich opvouwt.
Duoplisséhor: hor en verduistering in één. Neemt praktisch geen ruimte in. Met aluminium casette waarin het geplisseerde gaas zich opvouwt.

Wanneer kies ik voor een standaard maat en wanneer voor maatwerk?

Wanneer een hor in een standaard maat niet op je deur of raam past of je het niet ziet zitten om een hor zelf op maat te maken, dan is het mogelijk deze in maatwerk te bestellen. Ook is het hierbij mogelijk een hordeur in een andere kleur of met ander gaas te bestellen.

Kan ik een raamhor zelf op maat maken?

Ja, dit is mogelijk. Het hangt af van het type hor op welke manier dit mogelijk is.

Ik ben de handleiding kwijt, wat nu?

Online zijn de handleidingen ook digitaal te vinden. Ga op karwei.nl naar het betreffende artikel vindt hier de digitale montage instructie.

Wordt er bevestigingsmateriaal meegeleverd met de raamhor?

Ja, al het materiaal wat er nodig is om je hor te bevestigen wordt meegeleverd.

Zit er garantie op de raamhor en zo ja, hoelang?

Ja, 2 jaar. Je kan je klacht melden bij een Karwei-bouwmarkt in de buurt of contact opnemen met onze klantenservice.

Raamhorren kopen bij KARWEI

Je zet graag de ramen van je woning lekker open voor frisse lucht, maar die vervelende insecten die dan ook mee naar binnen vliegen wil je niet. Dan zijn raamhorren een waardevolle toevoeging aan jouw woning. Met een raamhor zet je voortaan alle ramen met een gerust hart open. De frisse lucht komt naar binnen, maar vliegen, muggen en ander ongedierte blijft buiten. Bij KARWEI vind je raamhorren voor elk type raam. Zoek jij een hor voor het dakraam? Rolhorren voor een raam of een raamhor op maat? Bij ons vind je precies wat je nodig hebt.

Verschillende typen raamhorren

Raamhorren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Een hor voor een dakraam is anders dan een hor raam voor een draaikiepraam. Elke situatie vraagt om een raamhor op maat. Bij KARWEI vind je zowel een ruim assortiment horramen in standaard maten als raamhorren op maat. Soms zijn rolhorren voor een raam de beste optie, terwijl voor andere ramen een inzethor of schuifhor raam beter werkt. Twijfel je over het type raamhorren dat je nodig hebt? Bekijk dan onze keuzehulp. Hierin leggen we precies uit welk hor raam in welke situatie het beste past. Er is altijd een horgordijn voor jouw raam te vinden.

Online of in de bouwmarkt een raamhor kopen

Een raamhor kopen doe je bij KARWEI gemakkelijk online of in een van onze bouwmarkten. Een horgordijn voor je raam kies je op basis van je situatie en je eigen voorkeuren. Daarna bestel je de raamhor direct online in onze webshop. Koop je de rolhorren voor je raam of schuifhor voor je raam liever in een winkel? Kom dan langs in een van onze bouwmarkten. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij je aankoop. Met KARWEI Klus&Klaar hangen we de raamhorren zelfs voor je op. Laat die frisse lucht maar komen!

Recent bekeken