Zonwering kopen bij Karwei

De zonwering van Karwei beschermt je woning tegen de directe zoninval en houdt op die manier je huis lekker koel. Tijdens de warme zomerdagen voorziet de zonwering je tuin ook nog van de nodige schaduw. Hierdoor zit je ook tijdens deze warme dagen lekker buiten aan je tuintafel zonder dat je direct in de felle zon zit.

Zonwering buiten

Karwei heeft een ruim assortiment zonneschermen en zonwering voor de buitenkant van je woning. Onze collectie bestaat uit knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, rolluiken en screens. Een knikarmscherm is vooral geschikt voor gebruik boven een terras. Door de zelfdragende constructie heeft het scherm geen hinderlijke steunen zodat je er vrij onderdoor kunt lopen. Een fijne extra kwaliteit van rolluiken is dat ze ook geluidsisolerend werken. En gebruik een screen als zonwering wanneer je hier weinig ruimte voor hebt, deze zitten namelijk direct op het raam gemonteerd. Ze zijn gemakkelijk met de hand te bedienen en zo zet je ze binnen een mum van tijd op de stand die jij op dat moment wenst. Vergeet ook niet om eens in de zoveel tijd jouw zonnescherm schoon te maken zodat het langer mee gaat.

Zonwering op maat

Kun je maar niet dat ene type zonwering vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen? Bij Karwei bieden we ook maatwerk aan! Bij ons heb je een ruime keuze in doek- en cassettekleuren zodat je met jouw zonnescherm ook nog eens goed je persoonlijk smaak laat zien. Daarnaast bepaal je zelf de bedieningsmogelijkheden zodat de praktische eigenschappen van de zonwering ook helemaal aan jouw persoonlijke wensen voldoen. Om dit samen te stellen volg je een eenvoudig stappenplan waarmee je gemakkelijk de juiste keuzes maakt. Wil je liever persoonlijk advies aan huis? Boek nu eenvoudig jouw afspraak met onze zonwering specialisten.

Bestel zonwering in de bouwmarkt of online

Met de juiste zonwering geniet je altijd van je tuin of balkon, ook als de zon net iets te fel schijnt. Of je nou kiest voor een markies, een zonnescherm of andere zonwering aan de buitenkant van je raam, je vindt het bij Karwei.
Bestel hier direct en geniet zo snel mogelijk van de verkoelende schaduw! Of kom langs in een van onze bouwmarkten voor een persoonlijk advies. Neem ook eens een kijkje op deze pagina voor onze zonnescherm aanbiedingen.

Recent bekeken