Maatwerk markiezen

Een markies is een traditionele zonwering die zonlicht ook van opzij tegenhoudt. Dit type zonwering past geweldig bij een klassiekere woning, maar misstaat zeker niet bij een modern huis. Al onze markiezen worden op maat gemaakt en geleverd met volant en een robuust aluminium frame en kap. Dat garandeert een lange levensduur.

Handig om te weten:

  • Gratis bezorgd in de bouwmarkt of thuisbezorgd voor €39.95
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €500.-
  • Ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Gratis advies & inmeten bij jou thuis.
  • Mogelijkheid tot laten monteren vanaf €295.- met de KARWEI Montageservice. Als je voor montage kiest is enkel thuislevering van toepassing.
  • Bekijk voor meer informatie de brochure

Markiezen kopen bij KARWEI

Een markies is een traditionele zonwering die uitschuifbaar is en de zon van boven blokkeert met een bovenkap. Markiezen onderscheiden zich daarnaast doordat ze ook zonlicht van de zijkanten kunnen weren met zijkappen. Dit type zonwering past mooi bij een klassieke woning, maar misstaat ook zeker niet bij een modern huis. De uitstraling van een markies is warm, knus en schept daarom sfeer in de voor- en achtertuin. En dat past bij elk huis, toch? Organiseer etentjes en barbecues in je tuin en creëer met de markies een gezellige setting om lekker lang te tafelen. Bij KARWEI stel jij je nieuwe markies volledig zelf samen met een markies op maat. Volg eenvoudig de stappen en kies:

  • Doekkleur en -motief
  • Afmetingen voor jouw markies
  • Bediening: koordbediening of elektrische bediening
  • Afwerking: PVC-spijkerband of spijkerband en siernagels

Markies zonnescherm in vier stappen

Je hebt in vier stappen al een markies op maat samengesteld voor gezellige tijden met vrienden en familie in de tuin, zonder belemmering van vervelende zonnestralen die je ogen doen knijpen. Wanneer het te heet wordt in de tuin en je zonder problemen wilt genieten van bijvoorbeeld je diner, schuif dan binnen een handomdraai de markies uit; elektrisch of met koordbediening. Volg eenvoudig de stappen van het online bestelformulier om een markies te kopen die past bij jouw type tuin en huis. Wanneer je meer losse zonneschermonderdelen nodig hebt voor je zonwering, dan vind je die ook bij KARWEI.

Markies zonwering voor in de tuin

Al onze markiezen voor zonwering worden op maat gemaakt en geleverd met volant en een robuust aluminium frame en kap. Dat garandeert een lange levensduur. Kies vervolgens voor misschien wel het belangrijkste onderdeel van de markies: de kleur van het doek. Van zwarte markiezen tot antraciete markiezen, de doeken zijn verkrijgbaar in diverse motieven die de markies een speels karakter geven. Markiezen worden standaard geleverd met een zilver metallic frame, inclusief boven- en zijkappen. Daarnaast zijn ze allemaal in crème wit gemoffeld (RAL 9001) of zilver metallic. Verder heeft de markies zonnescherm standaard een handmatige koordbediening aan de linker of rechter buitenzijde, en is er ook koordbediening binnen mogelijk. Tegen een meerprijs kan de markies overigens ook met elektrische bediening worden geleverd.

Weet je de juiste afmetingen al voor jouw nieuwe markies in de tuin? Bestel dan eenvoudig een markies op maat bij KARWEI en binnen circa vier weken wordt deze bij je thuis afgeleverd. Wanneer je nog iets meer informatie nodig hebt over zonweringen, kom dan langs bij een van de bouwmarkten bij jou in de buurt.