Er zijn heel veel soorten zonwering. De juiste keuze maken én goed inmeten is dan ook niet altijd makkelijk. Daarom komen wij bij jou thuis om je te adviseren, de stoffen of materialen te laten zien!

  • Snel een ervaren zonwering-adviseur bij jou thuis
  • Je ramen worden gratis ingemeten
  • Je ontvangt een kundig advies op maat
Plan jouw gratis afspraak

Deze service wordt aangeboden rondom 35 bouwmarkten, woon jij in de buurt van een van de deelnemende bouwmarkten. Vul dan onderstaand je gegevens in en boek meteen een afspraak!

Plan gratis je afspraak in!

Gratis zonwering advies bij jou thuis

Veelgestelde vragen

Is deze service overal in Nederland beschikbaar?

Woon je in de buurt van een van de deelnemende bouwmarkten is de service gratis. Woon je daar buiten kunnen we je helaas niet helpen, we kunnen je wel doorverwijzen naar onze klusservice bekijk hier. Lukt het ons niet om bij je langs te komen? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op via mail of telefoon

Is het adviseren en inmeten helemaal gratis?

Ja. Wanneer jij in de buurt woont van een van de deelnemende bouwmarkten komen we graag helemaal gratis bij je langs voor zonwering advies en inmeten. Aan het eind van de afspraak hopen we al jouw vragen beantwoord te hebben, zodat jij precies weet welke zonwering en welke maten het best passen bij jouw ramen.

Op basis van het adviesgesprek en inmeten kijken we samen naar een passende keuze uit onze collectie. Je kunt jouw zonwering bestelling ter plekke afronden - maar we begrijpen het ook als je hier wat langer over wilt nadenken.

Is deze service geschikt voor alle zonweringvragen?

Ja. Afhankelijk van je productkeuze komen wij of onze partner Pirisol graag langs om te adviseren en inmeten.

We passen ons advies aan op jouw wensen. Wil je alleen voor een klein raam een zonweringscherm? Of juist een uitgebreid advies op soort en stijl? Dat kan allemaal. Maak een vrijblijvende afspraak - daarna wordt telefonisch contact met je opgenomen om jouw wensen door te spreken.

Hoe bereid ik mij voor op de afspraak?

Nadat je een afspraak hebt gemaakt, nemen we telefonisch contact met je op om jouw zonweringvraag door te nemen. Zo komen we goed voorbereid bij jou aan! We hebben een bus vol goed meetgereedschap zodat we jou thuis volop kunnen inspireren en adviseren.

Qua praktische voorbereiding is het handig als je ruimte maakt rondom de in te meten ramen, zodat we voldoende werkruimte hebben om jouw ramen perfect in te meten.

Hoe werkt het bestellen na de adviesafspraak?

Ben je helemaal blij met het zonwering-advies en wil je jouw zonwering graag bestellen? Afhankelijk van de productkeuze kan dat direct via de iPad die onze zonwering-adviseur mee neemt bij het bezoek bij jou thuis. Maar dat hoeft niet - je kunt er ook nog even over nadenken en later een besluit nemen over jouw bestelling.

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je via de mail updates over jouw zonwering. De zonwering kan bij jou thuis of bij de bouwmarkt in jouw buurt geleverd worden. Hierbij kun je ook de Karwei Klusservice boeken, waarna een specialist de zonwering bij jou komt ophangen.

Recent bekeken