Maatwerk screens

Handig om te weten:

  • Gratis bezorgd in de bouwmarkt of thuisbezorgd voor €39.95
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €500.-
  • Ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Gratis advies & inmeten bij jou thuis.
  • Mogelijkheid tot laten monteren vanaf €230.- met de KARWEI Montageservice. Als je voor montage kiest is enkel thuislevering van toepassing.
  • Bekijk voor meer informatie de brochure

Screens kopen bij KARWEI

Een screen is de perfecte zonwering als je weinig ruimte hebt. De screen is namelijk met een aluminium frame rondom het raam gemonteerd, waardoor je het gehele raam, en dus jouw kamer, van de zon kunt weren. Maar wees niet bang dat je daardoor in het donker komt te zitten. Deze zonnescreens worden geleverd met glasvezeldoek dat een opengeweven structuur heeft, waardoor doorkijk van binnen naar buiten altijd mogelijk is. Binnenvallend zonlicht en warmte worden tot 84% gefilterd. Zo houd je het licht levend, maar verminder je de hitte in huis!

Screens op maat maken

Alle screens van KARWEI worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar tot maximaal 300 centimeter breed en 240 centimeter hoog. Daarbij heb je keuze uit verschillende screendoek- en framekleuren. Voor het frame van de screen kies je uit de standaard kleuren zilver metallic, crèmewit gemoffeld (RAL 9001), wit (RAL 9010) of antraciet (RAL 7016). En wat betreft het doek, daarvoor is de keuze zeer uiteenlopend! Zo vind je altijd een mooi opvallende of juist bescheiden kleur dat past voor jouw raam. Verder zijn er nog verschillende bedieningsmogelijkheden. Kies jij voor een handmatige of elektrische bediening? Ook qua type zonnescreens heb je nog opties. Heb je bijvoorbeeld wel eens van de ritsscreen gehoord die volledig windvast is en ook als hor kan dienen?

Ritsscreen voor in de tuin

Wat een ritsscreen anders maakt, is dat de zijkanten van het doek zijn voorzien van ritsen die door de geleiding lopen. Bij screens zit het glasvezeldoek aan de zijkanten los en deze wordt vastgemaakt met de onderlat in de geleider. Screens kunnen dan gaan klapperen en geluid maken bij windstoten of slechte weersomstandigheden. Een ritsscreen is daarom niet alleen de perfecte bescherming tegen zonlicht, maar ook tegen wind en zelfs insecten. De ritsscreens fungeren namelijk ook als hor. En ook met de ritsscreen wordt het uitzicht nooit verstoord dankzij het glasvezeldoek met een opengeweven structuur. Verder is de voorkap van alle screens altijd afgerond en wordt het standaard geleverd met een bandopwinder buiten links of rechts. Dit is mogelijk bij een screenoppervlakte tot een grootte van 4 vierkante meter.

Heb jij al een bepaald type screen op het oog? Volg de stappen op het online bestelformulier voor een screen op maat en laat hem zo snel mogelijk thuisbezorgen! Wanneer je nog meer advies nodig hebt over de zonneschermen, zonnescherm doeken of op zoek bent naar losse onderdelen, kom dan gerust langs bij één van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.