Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Zonwering

23 resultaten
Slingerstang met punthaak t.b.v. zonwering 160 cm
(1)
Kleurfamilie: Zwart Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Knikarmscherm, Uitvalscherm, Screen
Deze slingertang is de handbediening voor je KARWEI zonwering en is geschikt voor zonnescherm met een metalen oog. Deze slingerstang is 160 cm lang
24.
49
Open bandopwinder t.b.v. zonwering
(1)
Kleurfamilie: Grijs Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Screen, Rolluik, Uitvalscherm
Deze open bandopwinder is geschikt voor zonwering met bandbediening met een band van 18 mm en is geschikt voor buiten.
20.
99
Opbouwdraaischakelaar t.b.v. elektrische zonwering
Kleurfamilie: Wit Binnen-/buitengebruik: Binnen Geschikt voor: Uitvalscherm, Screen, Knikarmscherm, Rolluik, Markies
Deze opbouwdraaischakelaar is geschikt voor de KARWEI elektrische zonwering, hiermee kun je eenvoudig je zonnescherm omhoog en omlaag krijgen.
15.
49
Slingerstang met kogelhaak t.b.v. zonwering 160 cm
Kleurfamilie: Zwart Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Knikarmscherm, Screen, Uitvalscherm
Deze slingertang is de handbediening voor je KARWEI zonwering en is geschikt voor een zonnescherm met een kunststof oog. Deze slingerstang is 160 cm lang.
24.
49
Slingerstang met punthaak t.b.v. zonwering 140 cm
Kleurfamilie: Zwart Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Knikarmscherm, Screen, Uitvalscherm
Deze slingertang is de handbediening voor je KARWEI zonwering en is geschikt voor zonnescherm met een metalen oog. Deze slingerstang is 140 cm lang
24.
49
Bandopwinder t.b.v. zonwering complete set
Kleurfamilie: Grijs Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Uitvalscherm
Deze bandopwinder set bestaat uit optrekband, een bandgeleider en de benodigde schroeven en pluggen en is geschikt voor KARWEI zonwering met bandbediening.
30.
99
Staaldraadlier t.b.v. uitvalscherm 40 kg
Kleurfamilie: Wit Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Uitvalscherm
Deze staaldraadlier is de handbediening voor je KARWEI uitvalscherm en is te gebruiken in combinatie met het staaldraad t.b.v. uitvalscherm.
35.
49
Slingerstang met kogelhaak t.b.v. zonwering 140 cm
Kleurfamilie: Zwart Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Screen, Knikarmscherm, Uitvalscherm
Deze slingertang is de handbediening voor je KARWEI zonwering en is geschikt voor een zonnescherm met een kunststof oog. Deze slingerstang is 140 cm lang.
24.
49
Dichte bandopwinder t.b.v. zonwering
Kleurfamilie: Wit Binnen-/buitengebruik: Binnen Geschikt voor: Rolluik, Screen
Deze dichte bandopwinder is geschikt voor zonwering met bandbediening met een band van 14 mm en is alleen geschikt voor binnen.
12.
49
Staaldraad t.b.v. uitvalscherm
Kleurfamilie: Grijs Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Uitvalscherm
Dit staaldraad is geschikt voor de handbediening van KARWEI uitvalschermen. Het staaldraad zit in de staaldraadlier (handbediening) en heeft een lengte van 5 meter en een doorsn...
15.
49
Inbouwdraaischakelaar t.b.v. elektrische zonwering
Kleurfamilie: Wit Binnen-/buitengebruik: Binnen Geschikt voor: Rolluik, Markies, Uitvalscherm, Screen, Knikarmscherm
Deze inbouwdraaischakelaar is geschikt voor de KARWEI elektrische zonwering, hiermee kun je eenvoudig je zonnescherm omhoog en omlaag krijgen.
22.
49
Fakro buitenzonwering AMZ-090 05 78 x 98 cm
(1)
Kleurfamilie: Zwart Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Dakramen
De Fakro buitenzonwering AMZ-090 05 78 x 98 cm biedt een optimale bescherming tegen oververhitting en geeft tegelijkertijd uitzicht naar buiten toe. De duurzame, weersbestendige...
24.
69
37.99
Alleen in de bouwmarkt te koop
Fakro buitenzonwering AMZ-090 06 78 x 118 cm
Kleurfamilie: Zwart Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Dakramen
De Fakro buitenzonwering AMZ-090 06 78 x 118 cm biedt een optimale bescherming tegen oververhitting en geeft tegelijkertijd uitzicht naar buiten toe. De duurzame, weersbestendig...
27.
29
41.99
Alleen in de bouwmarkt te koop
Fakro buitenzonwering AMZ-090 12 134 x 98 cm
Kleurfamilie: Zwart Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Dakramen
De Fakro buitenzonwering AMZ-090 12 134 x 98 cm biedt een optimale bescherming tegen oververhitting en geeft tegelijkertijd uitzicht naar buiten toe. De duurzame, weersbestendig...
60.
44
92.99
Alleen in de bouwmarkt te koop
Fakro buitenzonwering AMZ-090 01 55 x 78 cm
Kleurfamilie: Zwart Binnen-/buitengebruik: Buiten Geschikt voor: Dakramen
De Fakro buitenzonwering AMZ-090 01 55 x 78 cm biedt een optimale bescherming tegen oververhitting en geeft tegelijkertijd uitzicht naar buiten toe. De duurzame, weersbestendige...
20.
14
30.99
Alleen in de bouwmarkt te koop

Zonwering kopen bij Karwei

De zonwering van Karwei beschermt je woning tegen de directe zoninval en houdt op die manier je huis lekker koel. Tijdens de warme zomerdagen voorziet de zonwering je tuin ook nog van de nodige schaduw. Hierdoor kun je ook tijdens deze warme dagen lekker buiten in je tuin zitten zonder dat je direct in de felle zon zit.

Zonwering buiten

Karwei heeft een ruim assortiment zonweringen voor buiten. Onze collectie bestaat uit knikarmschermen, rolluiken en screens. Een knikarmscherm is vooral geschikt voor gebruik boven een terras. Door de zelfdragende constructie heeft het scherm geen hinderlijke steunen zodat je er vrij onderdoor kunt lopen. Een fijne extra kwaliteit van rolluiken is dat ze ook geluidsisolerend werken. En gebruik een screen als zonwering wanneer je hier weinig ruimte voor hebt, deze zitten namelijk direct op het raam gemonteerd. Ze zijn gemakkelijk met de hand te bedienen en zo zet je ze binnen een mum van tijd op de stand die jij op dat moment wenst.

Kun je maar niet dat ene type zonwering vinden dat perfect aansluit bij jouw wensen? Bij Karwei bieden we ook maatwerk aan! Bij ons heb je een ruime keuze in doek- en cassettekleuren zodat je met jouw scherm ook nog eens goed je persoonlijk smaak kunt laten zien. Tevens kun je zelf de bedieningsmogelijkheden bepalen zodat de praktische eigenschappen van de zonwering ook helemaal aan jouw persoonlijke wensen voldoen. Om dit samen te stellen volg je een eenvoudig stappenplan waarmee je gemakkelijk de juiste keuzes maakt.

Wil je een zonwering kopen? Bestel hier direct jouw ideale zonwering en geniet zo snel mogelijk van de verkoelende schaduw! Of kom langs in een van onze bouwmarkten voor een persoonlijk advies.

Recent bekeken