Maatwerk uitvalschermen

Uitvalschermen geven uitstekende bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn vooral geschikt voor raampartijen waar je niet vaak langs hoeft te lopen. Omdat uitvalschermen heel functioneel en duurzaam zijn, worden ze vaak gebruikt bij flatgebouwen. Een cassette uitvalscherm heeft een cassette die het doek in gesloten stand beschermt tegen weersinvloeden.

Handig om te weten:

  • Gratis bezorgd in de bouwmarkt of thuisbezorgd voor €39.95
  • Ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Gratis advies & inmeten bij jou thuis.
  • Mogelijkheid tot laten monteren vanaf €250.- met de KARWEI Montageservice. Als je voor montage kiest is enkel thuislevering van toepassing.
  • Bekijk voor meer informatie de brochure

Uitvalscherm kopen bij KARWEI

Met de zonwering van KARWEI bescherm je je woning tegen vervelende zoninval. Zo blijft je woning koel en heb je bijvoorbeeld minder last van zonlichtreflectie op je computer- of televisiescherm. Bij KARWEI stel je gemakkelijk je eigen uitvalscherm samen. Een zonwering uitvalscherm leent zich met name goed voor ramen waar je niet vaak langs hoeft te lopen. De uitvalschermen zitten in een cassette die het doek en het frame beschermen tegen alle weersomstandigheden. Zo geniet je in de zomer van alle voordelen van de zonwering en weet je zeker dat je scherm de herfst en winter moeiteloos overleeft! Een uitvalscherm op maat zorgt ervoor dat je precies bepaalt hoeveel schaduw je creëert in en om je huis. Bijkomend voordeel is dat je zo ook minder inkijk hebt!

Elektrisch uitvalscherm op maat maken

Met onze handige configurator stel je eenvoudig je eigen uitvalscherm op maat samen! Met een handig stappenplan bepaal je zo zelf de kleur, afmeting en bedieningswijze van je zonwering. Kies allereerst uit meer dan honderd verschillende motieven en kleuren voor het doek. Zo geniet je niet alleen van een aangenaam klimaat binnenshuis, maar geef je je woning ook een esthetische upgrade! Ook de kleur van het frame bepaal je zelf. De afmeting van het scherm is op één decimaal precies in te voeren, zodat het scherm perfect past bij jouw situatie. Afhankelijk van de hoogte van je raampartijen kies je voor een uitval van 100 of 115 centimeter. Tenslotte kies je de bediening die jij het handigst vindt. Voor handmatige bediening kies je voor een slingerstang die zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Of kies voor een elektrisch uitvalscherm! Deze bestuur je gemakkelijk met een afstandsbediening of een schakelaar. Laat je scherm thuisbezorgen of haal hem op in één van onze winkels bij jou in de buurt!

Uitvalschermonderdelen kopen bij KARWEI

Naast de schermen zelf ben je bij KARWEI natuurlijk ook aan het goede adres voor alle uitvalschermonderdelen en -accessoires die je nodig hebt voor je zonnewering. Zo vind je in onze webshop schakelaars, slingerstangen en bandopwinders. Bekijk hier het hele aanbod van losse onderdelen en zorg ervoor dat je geen last hebt van vervelend hoge temperaturen of fel zonlicht!

Onze zonneschermen zijn van hoge kwaliteit, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Bestel je uitvalscherm op maat online bij KARWEI of kom langs in één van onze bouwmarkten voor persoonlijk advies van één van onze medewerkers.