Algemene voorwaarden KARWEI-folders

In de KARWEI-folders staan alle actuele acties en aanbiedingen vermeld. De acties en aanbiedingen zijn niet altijd en overal geldig en worden niet altijd op de KARWEI-site vermeld. De voorwaarden vindt u op de (op één na) laatste pagina van de KARWEI-folder en/of op deze pagina. Ook kan het zijn dat er voorwaarden bij het betreffende artikel op de site vermeld staan.

Wijzigingen in prijs en model evenals zet- en typfouten voorbehouden. In de prijzen zijn eventueel vermelde kortingspercentages reeds verwerkt. Alle vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. De looptijden van de aanbiedingen staan vermeld in de folders

Kortingsacties gelden niet op aanbiedingen. Vast Verlaagd-artikelen, artikelen met het OK-label, Best Budget Buy artikelen en levend goed zijn uitgesloten van elke vorm van korting.

Kortingsacties kunnen niet worden gecombineerd met KARWEI-coupons of andere KARWEI kortingsacties;

Prijzen van de producten zijn exclusief eventueel daarbij afgebeelde accessoires. Prijzen van verlichtingsarmaturen exclusief lichtbron(nen), tenzij anders vermeld.

Alleen normale hoeveelheden voor particulier gebruik; niet voor handelaren en/of wederverkopers.

Niet alle artikelen zijn in elke bouwmarkt verkrijgbaar.

Op al onze leveringen zijn de Algemene voorwaarden voor de doe-het-zelfbranche van toepassing. Voor de verkoop van artikelen uit de webshop zijn de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel van toepassing.

Kijk voor de Algemene voorwaarden van de KARWEI KAART op deze website.