buitenzonwering_header.png

Buitenzonwering beschermt tegen zonlicht, houdt warmte buiten, vormt een geheel met de gevel van je huis, maar mag tegelijkertijd een blikvanger zijn. Mooi en praktisch gaan bij zonweringen van KARWEI hand in hand. Want bij KARWEI heb je de keus uit een uitgebreide collectie, uitgevoerd in diverse materialen, kleuren en dessins.

Onze zonweringen zijn verkrijgbaar op maat en kunnen naar wens uitgevoerd worden, met keuze uit verschillende bedieningsmogelijkheden, waaronder elektrische bediening.Knikarmscherm Staccato

Een knikarmscherm is ideaal als terrasscherm. Door de constructie kan je gewoon onder het scherm doorlopen. Dit scherm is uitgevoerd met half open cassette.

Het knikarmscherm is verkrijgbaar in een brede maatrange en wordt op maat gemaakt. Het knikarmscherm is verkrijgbaar met een uitval van 250 cm (maximale breedte 550 cm) en een uitval van 300 cm (maximale breedte 500 cm). De constructie staat garant voor een terrasscherm waar je jarenlang plezier van hebt. Dit product is een Nederlands fabricaat; alle bijgeleverde bevestigingsmaterialen zijn van hoogwaardig RVS.

Het scherm is standaard met een handbediening uitgevoerd, maar kan tegen meerprijs met elektrische bediening geleverd worden. Uitvoering frame Het frame van het knikarmscherm wordt uitgevoerd in zilver metallic, inclusief antraciet grijze (RAL 7016) of zilver metallic (RAL 9006) zijplaten.


Knikarmscherm Calando

Door de gesloten cassette kijkt men niet op de constructie en is daardoor tevens beschermd tegen vuil en regen.

Het knikarmscherm is verkrijgbaar in een brede maatrange en wordt op maat gemaakt. Het knikarmscherm is verkrijgbaar met een maximale breedte van 550 cm en een uitval van 250 of 300 cm. De constructie staat garant voor een terrasscherm waar je jarenlang plezier van hebt. Dit product is een Nederlands fabricaat; alle bijgeleverde bevestigingsmaterialen zijn van hoogwaardig RVS.

Het scherm is standaard met een handbediening uitgevoerd, maar kan tegen meerprijs met elektrische bediening geleverd worden.

Uitvoering frame
Het frame van het knikarmscherm wordt uitgevoerd in zilver metallic (RAL 9006), wit (RAL 9010) of antraciet structuurlak (RAL 7016).

F-1149034.png

Cassette uitvalscherm

Uitvalschermen geven uitstekende bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn vooral geschikt voor raampartijen waar je niet vaak langs hoeft te lopen. Omdat uitvalschermen heel functioneel en duurzaam zijn, worden ze vaak gebruikt bij flatgebouwen.

Een cassette uitvalscherm heeft een cassette die het doek in gesloten stand beschermt tegen weersinvloeden. Het cassette uitvalscherm is verkrijgbaar in een brede maatrange en wordt op maat gemaakt. Het uitvalscherm is verkrijgbaar met een uitval van 100 cm of 115 cm (maximale breedte 400 cm) en heeft een rechte voorlijst. Dit product is een Nederlands fabricaat; alle bijgeleverde bevestigingsmaterialen zijn van hoogwaardig RVS. Het scherm is standaard met een handbediening uitgevoerd, maar kan tegen meerprijs met elektrische bediening geleverd worden

Uitvoering frame
De aluminium delen zijn standaard zilver metallic of crème wit gemoffeld (RAL 9001), inclusief windvaste trekveerarmen.


Markies

Een markies is een traditionele zonwering die zonlicht ook van opzij tegenhoudt. Dit type zonwering past geweldig bij een klassiekere woning, maar misstaat zeker niet bij een modern huis.

Al onze markiezen worden op maat gemaakt en geleverd met volant en een robuust aluminium frame en kap. Dat garandeert een lange levensduur.

Uitvoering frame
Markiezen worden standaard geleverd met een zilver metallic frame, inclusief boven- en zijkappen, in crème wit gemoffeld (RAL 9001) of zilver metallic. Standaard handmatige koordbediening links of rechts aan de buitenzijde, maar er kan ook worden gekozen voor koordbediening binnen. Tegen meerprijs kan de markies ook met elektrische bediening worden geleverd.

Markiezen_Sfeer.png

Een selectie uit ons assortiment doekkleuren

Je kunt kiezen uit een uitgebreide collectie doekkleuren. Een doek bestaande uit 1 kleur valt onder de prijstabel “uni”. Doeken met banen in verschillende kleuren vallen onder de prijstabel “streep”. Deze voorbeelden van doekkleuren zijn geschikt voor de knikarmschermen, de uitvalschermen en de markiezen.

Kijk voor het complete kleurenoverzicht in het stalenboek bij de servicebalie in de bouwmarkt.


Screen

Een screen is de perfecte oplossing als je weinig ruimte hebt. Screens worden geleverd met glasvezeldoek, dat een opengeweven structuur heeft, waardoor doorkijk van binnen naar buiten mogelijk is. Binnenvallend zonlicht en warmte worden tot 84% gefilterd. Een screen is goed bestand tegen weersinvloeden.

Al onze screens worden op maat gemaakt. Je hebt keuze uit verschillende screendoekkleuren en bedieningsmogelijkheden.
Een screen is verkrijgbaar tot maximaal 300 cm breed en 240 cm hoog.

Uitvoering frame
Voor het frame van de screen kan je kiezen uit de standaard kleuren zilver metallic, crème wit gemoffeld (RAL 9001), wit (RAL 9010) of antraciet (RAL 7016). De voorkap van de screen is afgerond. De screen wordt standaard geleverd met een bandopwinder buiten links of rechts. Dit is mogelijk bij een screen oppervlakte die niet groter is dan 4 vierkante meter.


Ritsscreen

Een ritsscreen is de perfecte bescherming tegen zon, wind en insecten zonder het uitzicht te verstoren. De zijkanten van het doek zijn voorzien van ritsen die door de geleiding loopt. Rits-screens worden geleverd met glasvezeldoek, dat een opengeweven structuur heeft, waardoor doorkijk van binnen naar buiten mogelijk is.

Binnenvallend zonlicht en warmte worden tot 84% gefilterd. Een ritsscreen is goed bestand tegen weersinvloeden. Bij ritsscreens zit er aan de zijkanten van het doek een rits die door de geleiders loopt. Daardoor kan een ritsscreen ook als hor gebruikt worden. De voorkap van de ritsscreen is afgerond. Al onze ritsscreens worden op maat gemaakt. Je hebt daarbij keuze uit verschillende doekkleuren en bedieningsmogelijkheden. Een ritsscreen is verkrijgbaar tot maximaal 300 cm breed en 300 cm hoog.

Uitvoering frame
Voor het frame van de ritsscreen kan je kiezen uit de standaard kleuren zilver metallic, crème wit gemoffeld (RAL 9001), wit (RAL 9010) of antraciet (RAL 7016). De ritsscreen wordt standaard geleverd met een slingerstang buiten links of rechts.


Een selectie uit ons assortiment screendoekkleuren

Je kunt kiezen uit een uitgebreide collectie screendoekkleuren. Deze voorbeelden van de screendoekkleuren zijn geschikt voor de screens en ritsscreens.

Kijk voor het complete kleurenoverzicht in het stalenboek bij de servicebalie in de bouwmarkt.


Rolluiken

Rolluiken van KARWEI zijn uitgevoerd in voorgeschuimd aluminium, waardoor ze warmte, kou én geluidsoverlast reduceren. Een rolluik geeft bovendien veiligheid en werkt inbraakvertragend.

De lamellen zijn 100% verduisterend en hebben kijkgaatjes die ook als ventilatie dienen. Ook houdt een rolluik insecten buiten, terwijl naar binnen draaiende ramen toch open kunnen. Rolluiken worden altijd op maat gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lamel- en kapkleuren, waarbij verschillende kleurcombinaties mogelijk zijn. Je kunt daarnaast kiezen uit diverse bedieningsmogelijkheden, waaronder elektrische bediening. De rolluiken zijn verkrijgbaar tot maximaal 340 cm breed en maximaal 300 cm hoog.

Uitvoering frame
De rolluiken worden geleverd met afgeschuinde kap die leverbaar is in 13 kleuren. Kleurcombinaties zijn mogelijk voor kap, geleiders, onderlat en lamellen. Dit kan je aangeven op het bestelformulier. De kappen, geleiders, onderlat en lamellen zijn van verschillende materialen gemaakt. Daardoor kan het voorkomen dat er een kleurverschil is tussen de verschillende materialen.

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat je nog geen producten hebt bekeken.