close

Barbecues & vuurkorven

Barbecue

Wat is er nou heerlijker dan barbecueën in de tuin? Met een barbecue van KARWEI wordt het puur genieten in de tuin. Met de nieuwste generatie barbecues is de tijd van geknoei voorbij.
Bij KARWEI koop je alles voor een geslaagde barbecue.

Met alleen houtskool en briketten red je het niet en daarom biedt KARWEI een enorm assortiment aan in barbecues.
De bekendste is natuurlijk de houtskoolbarbecue. Je steekt het houtskool aan met aanmaakblokjes en na ongeveer een half uur kan de houtskoolbarbecue gebruikt worden.
Ideaal voor in de tuin, het dakterras of natuurlijk in het park!
In dezelfde categorie barbecues, valt ook de gasbarbecue. Zoals de naam doet vermoeden zijn deze barbecues sneller klaar voor de barbecue sessie.
Met de barbecues van Weber en Barbecook in het assortiment van KARWEI staan garant voor ultiem genieten van het barbecue seizoen.

Voor wie het gemak van een keuken wil voelen, maar de echte barbecue smaak niet wil missen is de buitenkeuken een perfecte keuze. Je kan uiteenlopende gerechten bereiden, van simpel tot meer exclusieve gerechten. Met een buitenkeuken kook je vaak op gas waardoor de opwarm tijd tot een minimum wordt beperkt. Ook heeft een buitenkeuken vaak hoofd- en zijbranders.

Een vuurkorf voor extra warmte als het iets afkoelt en extra gezelligheid. Buiten de traditionele vuurkorf, heeft KARWEI ook vuurschalen in het assortiment.

De vuurkorven van KARWEI worden geleverd met een onderplaat en een pook.
De vuurkorf of vuurschaal wordt gestookt met haardhout. Dit haardhout is ook te verkrijgen bij KARWEI. Je kan er dus direct warmpjes bijzitten ’s avonds!

Een stapje verder om van de aangename warmte ’s avonds te kunnen genieten, is een terraskachel. Een terraskachel wordt gestookt op haardhout. De kachel is een echte eyecatcher in de tuin en zorgt voor een huiselijke sfeer. Kies naar eigen wens voor een strak vormgegeven of romantischer model.