(5 klantreviews)
249.
00
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Ideaal voor de enthousiaste klusser
  • Met verwisselbare buizen voor blazen en zuigen
  • Inclusief accu, acculader en 45 liter opvangzak 

De BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW accubladruimer is een snoerloze en krachtige tuinruimer. Met deze machine is je terras, oprit of tuin in een handomdraai vrij bladeren en bloesem. Wissel eenvoudig van bladblazer (met een blaassnelheid van 270km/u) naar bladzuiger met de twee verwisselbare buizen, voor blazen en opzuigen. Wanneer je de zuigfunctie gebruikt wordt het tuinafval verkleind met een ratio van 10:1. De machine heeft een langere werktijd, meer kracht en een verhoogde levensduur doordat er geen slijtende koolborstels meer in zitten: de zogenoemde brushless motor. De BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW accubladruimer is licht van gewicht voor optimaal gebruikscomfort. Inclusief een 2.5Ah accu met Lithium accutechnologie, een acculader (ca. 75min oplaadtijd) en een 45 liter opvangzak.

Wat is een Accu platform?

Eén accu die je kan gebruiken voor al je Elektrisch (Tuin)Gereedschap, dat is het idee achter een Accu platform. Door gebruik te maken van één accu bespaar je geld, je hoeft namelijk geen accu meer bij de andere machines te kopen. Je klikt eenvoudig de accu van het ene apparaat op het andere. Zo ben je bijvoorbeeld aan het boren, haal je de accu eraf en plaats je hem vervolgens op je heggenschaar om de heg te snoeien.

Voordelen van een Accu platform

  • Door te kiezen voor een Accu platform bespaar je geld bij de volgende aankoop, je hoeft dan namelijk geen accu meer aan te schaffen!
  • Binnen het juiste accu platform zijn de accu’s universeel uitwisselbaar. Hierdoor is het Plug & Play tussen al het gereedschap en tuingereedschap van hetzelfde merk en uiterst gebruiksvriendelijk
  • Doordat je gebruik maakt van accu’s heb je niet meer de uitstoot van de benzine tijdens het gebruik. Daarnaast is het accu platform helemaal duurzaam omdat je ook nog minder accu’s nodig hebt!
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort accubladruimer
Productnummer 133008
Type(nummer) BCBLV3625L1-QW
Merk BLACK+DECKER
Duurzaam Nee
Algemeen
Materiaal rotor Kunststof
Met draagriem Ja
Type Bladblazer/-zuiger
Technische kenmerken
Rugzakmodel Nee
Versnipperratio 10:1
Inclusief neuswiel Ja
Blaassnelheid 270.0 km/h
Energiebron Accu
Geluidsniveau 95.0 dB
Opvangcapaciteit 45.0 Liter
Zuig-/Versnipperfunctie Ja
Accu
Accu verwisselbaar Ja
Accuplatform Ja
Capaciteit accu 2.5 Ah
Accutechnologie Li-Ion
Voltage 36.0 Volt
Reviews worden geladen

Recent bekeken