4 resultaten
Livin' flame houtkachel Nordland
Uitstekend beoordeeld
12 klantreviews
Kleurfamilie: Zwart Breedte: 45.4cm Hoogte: 85.0cm
Houtkachel Nordland heeft een modern uiterlijk met een groot kijkvenster. Ideaal om de mooie vlammen te bewonderen. Ook fijn aan het ontwerp van de kachel is dat de hendel van d... Houtkachel Nordland heeft een modern uiterlijk met een groot kijkvenster. Ideaal om de mooie vlam...
499.
00
Bekijk alles in houtkachel
Livin' flame houtkachel Alunda
Kleurfamilie: Zwart, Grijs Breedte: 47.0cm Hoogte: 96.0cm
Houtkachel Alunda is een compact model met ronde bovenzijde. De kachel heeft onder haar vuurkamer een extra ruimte om haardblokken op te slaan. Houtkachel Alunda is een compact model met ronde bovenzijde. De kachel heeft onder haar vuurkamer...
399.
00
Bekijk alles in houtkachel
Livin' flame houtkachel Falun
2 klantreviews
Kleurfamilie: Grijs, Zwart Breedte: 65.0cm Hoogte: 98.6cm
Hoekmodel houtkachel Falun. De ideale probleemoplosser voor de kleine ruimte. De kachel heeft onder haar vuurkamer een extra ruimte om haardblokken op te slaan. Hoekmodel houtkachel Falun. De ideale probleemoplosser voor de kleine ruimte. De kachel heeft ond...
579.
00
Alleen in de bouwmarkt te koop
Bekijk alles in houtkachel
 Livin' flame houtkachel Stavik
1 klantreview
Kleurfamilie: Zwart Breedte: 56.3cm Hoogte: 77.4cm
Je huis verwarmen en tegelijkertijd een gezellig sfeertje creëren? Haal houtkachel Stavik van Livin’flame in huis! Deze stijlvolle kachel houdt ruimtes tot wel 170 m3 heerlijk w... Je huis verwarmen en tegelijkertijd een gezellig sfeertje creëren? Haal houtkachel Stavik van Liv...
799.
00
Alleen in de bouwmarkt te koop
Bekijk alles in houtkachel

Houtkachels kopen bij KARWEI

Wanneer de blaadjes van de bomen vallen en de temperatuur daalt, is het heerlijk om je lekker op te warmen bij de houtkachel. Glas wijn in je hand en het geluid van een knisperend vuurtje op de achtergrond. Ook al heb je geen open haard, deze gezelligheid kun je gemakkelijk creëren door een houtkachel van KARWEI aan te schaffen. Het brengt niet alleen sfeer met zich mee, maar ook warmte.

Goed alternatief voor een open haard

De houtkachels van KARWEI zorgen voor een schone verbranding. Deze houtkachels hebben een hoog rendement en door zijn betaalbare prijs is het een goed alternatief voor de open haard. Doordat een houtkachel een gesloten kast en kachelbuis heeft, behoudt de kachel langer zijn warmte en wordt de schadelijke rook direct afgevoerd.

Houtkachel kiezen

Voordat je een houtkachel kiest, is het belangrijk om de omvang van de te verwarmen ruimte te bekijken. Hoe groter de ruimte hoe meer vermogen de houtkachel nodig heeft. De houtkachels van KARWEI komen in verschillende stijlen en maten. Van een klassieke uitstraling tot een strak en modern design. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten vuurzichten. In ons assortiment vind je houtkachels met zowel fronthaardvuurzicht als vuurzicht aan de zijkanten. Dan kun je van meerdere hoeken in de kamer genieten van het knapperende vuurtje.

Onderhoud

Een houtkachel is zeer onderhoudsvriendelijk, maar om langer van je houtkachel te genieten dien je die regelmatig schoon te maken. Verwijder regelmatig de as en reinig het glaswerk. Laat ook minimaal één keer per jaar de schoorsteen vegen. Tijdens het stoken kunnen er onverbrande deeltjes in het rookkanaal terechtkomen, die vormen een teerlaag aan de wand van het rookkanaal. Dit is zeer brandbaar en kan plotseling ontbranden waardoor een schoorsteenbrand ontstaat. Door de aanslag te laten verwijderen trekken de rookgassen sneller weg en kun je weer veilig stoken. De beste houtsoorten voor de houtkachel zijn eiken-, elzen-, essen-, berken- en beukenhout. Kijk voor haardhout in ons assortiment.

Houtkachel aanschaffen bij KARWEI

Wil je meer informatie over welke houtkachel je het beste kunt kiezen en hoe je deze kunt installeren? Kom dan langs de KARWEI bouwmarkt en laat je informeren door ons deskundig personeel. Bekijk ook onze klusadvies pagina. Hier vind je informatie over het aansluiten van een houtkachel.

De meeste houtkachels in ons assortiment zijn ook online te bestellen. Het vervoeren van een houtkachel kan alleen nog wel een hele klus zijn. Laat het tillen maar aan ons over en maak gebruik van onze bezorgservice.

Recent bekeken