Horren kopen bij Karwei

Een hor is een ideaal middel om insecten buiten de deur te houden, ook al heb je de deur wagenwijd open staan. De beestjes kunnen niet naar binnen, maar de heerlijke frisse lucht wel. Zo geniet je in de zomer ook overdag heerlijk van het mooie weer. Slapen gaat ook moeiteloos, wanneer je ‘s avonds alle ramen open laat staan om je huis af te laten koelen. Met een hor laat je de muggen buiten, maar haal je de koele lucht naar binnen.

Alle soorten horren

Een hor is eigenlijk niet meer dan een stuk gaas dat je voor je raam of deur plaatst. Horren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, speciaal ontwikkeld voor zowel de deur als het raam. Ook vind je bij Karwei veel horren die je zelf op maat kunt maken. Zo kun je bij Karwei altijd wel een hor vinden die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Horren op maat

We hebben bij Karwei vele verschillende horren, qua design en formaat. We hebben horren in ons assortiment die op de meeste ramen en deuren zouden moeten passen, maar het zou zo maar is kunnen dat jouw formaat er helaas niet bijzit. Daarom hebben wij de mogelijkheid horren op maat te laten maken. Kies voor een hor op maat en laat je hor tegen insecten naadloos op je kozijn aansluiten.

Horren voor je raam

Karwei heeft horren voor het raam van hoge kwaliteit en van verschillende topmerken, waaronder Bruynzeel. Je kunt hier vele jaren mee vooruit. Raamhorren kun je op verschillende manieren monteren, en zijn in verschillende variaties met unieke, karakteristieke eigenschappen verkrijgbaar. Zo is bijvoorbeeld een inzetrolhor gemakkelijk te monteren en deze kun je zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

Horren voor je deur

Horren voor je deur zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten, zo is er onder andere de rolhordeur. Een rolhordeur is erg gemakkelijk te bedienen, je rolt hem soepel uit en de deur rolt automatisch weer in. Daarnaast zijn deze horren in enkele en dubbele varianten verkrijgbaar bij Karwei. Het voordeel van een dubbele variant is dat overspanning voorkomen wordt en het horgaas dus langer strak zal blijven staan.

Horgordijnen

Horgordijnen, ook wel vliegengordijnen genoemd, kun je gebruiken als alternatief voor een hordeur. Deze type hor hoeft je namelijk niet open of dicht te doen, en ook niet volledig aan de deur te monteren. Je loopt eenvoudig door kralen, horlamellen of kattenstaarten. Zo houdt het de insecten op een effectieve manier buiten de deur.

Hor kopen: webshop en bouwmarkt

Wil je een hor kopen? Bekijk hier ons volledige aanbod en bestel direct jouw favoriete hor en alle overige benodigdheden. Of kom langs in een van onze vele bouwmarkten voor een persoonlijk advies. Van te voren meer informatie nodig? Bekijk ons advies over horren kiezen en schaf de hor aan die het meest geschikt is voor jouw woning. Ook geven we je graag tips over het plaatsen van een hor of hoe je jouw horren het beste kunt onderhouden.

Recent bekeken