Hordeuren

Hordeur op maat gemaakt

  • Op maat gemaakt voor jouw deur
  • Hoogwaardige plisséhordeur
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
Start met samenstellen

Hordeur in standaard maten

  • Keuze uit vele soorten hordeuren
  • Zelf eenvoudig op maat te maken
Bekijk het assortiment

Service bij je klus

Met de services van Karwei wordt klussen nóg eenvoudiger. Ook bij het kiezen en monteren van je horren helpt Karwei je graag met de volgende services:

Hordeuren kopen bij KARWEI

Niemand zit te wachten op vliegen of muggen in huis, maar je wilt ook niet de hele zomer je deuren dicht houden. Om wel de frisse lucht, maar niet de insecten binnen te laten gebruik je een hordeur. Bij KARWEI verkopen we diverse soorten hordeuren. Of je nou hordeuren op maat of hordeuren in standaard maten zoekt, wij hebben het. We helpen je graag met het kiezen van de juiste hordeuren. Online of in de bouwmarkt.

Verschillende typen hordeuren

Hordeuren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Welke hor voor de deur je kiest, hangt af van de soort deur en je eigen voorkeur. Met kinderen of huisdieren is een lamellenhordeur praktischer dan een plissé hordeur. Een hordeur voor een schuifpui moet aan andere eisen voldoen dan eentje voor een enkele deur. Door je eigen situatie in kaart te brengen weet je beter welke soort hordeur een optie is en ontdek je vanzelf jouw voorkeur. In onze keuzehulp lees je meer over diverse typen hordeuren, zodat je goed geïnformeerd je keuze maakt.

Een vliegenhordeur tegen insecten

Een vliegenhordeur, ook wel een vliegengordijn genoemd, is net als elke andere soort hor bedoeld om insecten buiten de deur te houden. Het materiaal van een vliegenhordeur verschilt van dat van bijvoorbeeld een plissé hordeur of een rolhordeur. Dit geeft het vliegengordijn een andere uitstraling. Ook houdt een vliegengordijn vliegende insecten prima tegen, maar kunnen kruipende diertjes wel gemakkelijker naar binnen dan bij een ander soort hordeur. Neem dit mee in je keuze voor een type hordeur.

De juiste hordeuren kopen

Kan jij ook niet wachten tot je de deuren zorgeloos openzet? Kies dan nu de juiste hor voor jouw deur. Bestel gemakkelijk online in onze webshop of kom langs in een van onze bouwmarkten. Onze medewerkers helpen je graag verder bij het vinden van hordeuren op maat, een hordeur voor je schuifpui of een rolhordeur. Laat dat mooie weer maar komen!

Recent bekeken