Gardena

Met het uitgebreide assortiment van Gardena bij KARWEI wordt het onderhouden van jouw tuin een feestje. Met de ruim 50 jaar ervaring heeft Gardena de producten ontworpen voor een lange gebruiksduur en comfort.

Gardena assortiment

KARWEI biedt voor verschillende tuin-onderhouds-klussen het juiste materiaal aan. Zo is de juiste bewatering van groot belang om te kunnen genieten van een groeiende en bloeiende tuin, is een kort en strak gazon een echte eye-catcher en zijn mooi gesnoeide struiken en bomen de pronkstukken in jouw tuin.

Bewatering

De juiste bewatering is onmisbaar als het op een mooie, gezonde tuin aankomt. Wie ontspant er nou niet het liefst in een groene en bloeiende tuin. De juiste bewatering is essentieel om uw planten en uw gazon groen en gezond te houden. KARWEI adviseert je graag welke Gardena sproeioplossing voor jouw tuin geschikt is.

Gardena Bewatering

Gazon

Een strak gazon springt mooi in het oog. Dit gaat niet vanzelf, maar gelukkig heeft Gardena producten ontwikkeld die perfect geschikt zijn voor een groene grasmat. Voor een groen en goed uitziend gazon is het juiste onderhoud belangrijk.

Gardena Gazon

Snoeien

Bomen en struiken hebben een heel eigen uitstraling en moeten daarom goed passen bij de rest van jouw tuin. Met het juiste onderhoud blijven ze mooi in vorm. Ontdek het ruime assortiment snoeigereedschap van Gardena.

Gardena Snoeien

Gardena Combisysteem

Sinds jaar en dag grijpt de tuinliefhebber naar het combisysteem van Gardena. Geen ander systeem wordt zo vaak verkocht en dat is niet zonder reden. Het Gardeba combisyteem biedt alles wat nodig is voor het onderhouden van jouw tuin. Op zoek naar een hark, bezem, schoffel of verticuteerhark? Bekijk het assortiment van Gardena.

Combisysteem van Gardena

Robotmaaiers

De nieuwste onwikkeling op het gebied van grasmaaien is de robotmaaier. Deze manier van maaien is niet alleen eenvoudig, maar jouw gazon is ook altijd zoals jij dat wilt. Met de robotmaaiers van Gardena bespaar je tijd en heb je altijd een perfect onderhouden gazon.

Gardena robotmaaiers

Recent bekeken