Gardena bewatering

Voor het besproeien van jouw bloemen en planten kun je een broes gebruiken. Een spuitpistool heeft een harde straal en kan juist goed worden gebruikt voor reiniging van bijvoorbeeld het terras of de auto. Grotere oppervlaktes kun je eenvoudig sproeien met een zwenksproeier. Zet deze op de gewenste plek en je hoeft verder niets meer te doen.

Gardena bewatering assortiment

KARWEI adviseert je graag welke Gardena sproeioplossing voor jouw tuin geschikt is.Voor het besproeien van jouw bloemen en planten kun je een broes gebruiken. Een spuitpistool heeft een harde straal en kan juist goed worden gebruikt voor reiniging van bijvoorbeeld het terras of de auto. Grotere oppervlaktes kun je eenvoudig sproeien met een zwenksproeier. Zet deze op de gewenste plek en je hoeft verder niets meer te doen. KARWEI adviseert je graag welke Gardena sproeioplossing voor jouw tuin geschikt is.

Gardena bewateringsassortiment

Gardena Micro-drip

Wil je jouw bloemen of planten water geven, dan kun je gebruik maken van een tuinslang en een broes, maar het is nog handiger als je hiervoor gebruik maakt van het Micro-drip systeem van Gardena. Het Micro-drip systeem leg je eenmalig aan in bijvoorbeeld jouw bloembed of op het terras voor alle terraspotten.

Gardena Micro-drip

Gardena Bewateringsproducten

Gardena biedt een compleet assortiment bewateringsproducten aan beginnend van tuinslangen, aansluitstukken van de kraan tot aan complete slangenhaspels. Het handige aan de bewateringsproducten van Gardena is dat deze allemaal op elkaar passen. Niet voor niets is de Gardena koppeling dan ook de standaard waterkoppeling. Bedenkt voordat je aan de slag gaat altijd hoeveel meter je wilt gaan overbruggen zodat je voldoende slanglengte hebt om ook bij de plantenbakken achterin jouw tuin te kunnen sproeien.

Gardena Bewateringsproducten

Gardena Bewateringsoplossingen

Met de Gardena waterartikelen kun je alle kanten op. Zoek je iets om een vieze fiets of modderige auto mee te wassen of wil je juist kwetsbare bloemen en planten bewateren? Wij geven graag enkele voorbeelden zodat je weet waar je op moet letten en wat voor welke toepassing geschikt is. Met de kant-en-klare Mirco-drip startsets maak je het jezelf helemaal gemakkelijk. Met deze complete sets heb je in één keer alles in huis wat je nodig hebt.

Gardena Bewateringsoplossingen

Recent bekeken