Tafel Lugo 240cm

(78 klantreviews)
699.
00
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Kleurfamilie: Hout
  • Materiaal: Hout
  • Soort hout: Acacia
  • Voorbehandeling hout: Geolied

 Tafel Lugo is een stoere en robuuste hardhouten eettafel. Het houten tafelblad heeft een stoere uitstraling en is groot genoeg om er met meerdere personenen aan te zitten en om spullen op te plaatsen.Tuintafel Lugo a 240x100x78 centimeter is uitstekend te combineren met de picknickbank uit de Lugo-serie. De tafel is 240 centimeter lang, 100 centimeter breed en 78 centimeter hoog.

  • Onderhoud geolied meubel

Een houten tuinmeubel moet je gemiddeld 1 a 2 keer per jaar behandelen. Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste tuinmeubelolie gelijkmatig aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water.

Hout is een natuurlijk materiaal waarvan het uiterlijk zal veranderen wanneer het wordt blootgesteld aan de weerselementen. Hierdoor kunnen kleine scheuren ontstaan en/of verandering van kleur optreden, dit zijn natuurlijke eigenschappen van hardhout. Houten meubelen vragen om regelmatig onderhoud.

 

  • Opslag

Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.

 

  • Constructie

Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Tuintafel
Productnummer 626225
Gewicht product 65500 gr
Hoogte product 78.0 cm
Lengte product 2.4 m
Breedte product 100.0 cm
Merk KARWEI
Duurzaam Nee
Algemeen
FSC-keurmerk Ja
Kleurfamilie Hout
Lijn Lugo
Materiaal Hout
PEFC keurmerk Nee
Uitschuifbaar Nee
Type artikel Eettafel
Soort hout Acacia
Vorm Rechthoekig
Afmetingen
Hoogte tot onderkant tafel 78.0 cm
Afmeting tafelpoot 78.1 cm, 9.0 cm, 9.0 cm
Dikte tafelblad 8.2 cm
Gebruik
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Ja
Geschikt voor aantal personen 6.0
Technische kenmerken
Voorbehandeling hout Geolied
Minimale lengte 2400.0 cm
Maximale lengte 2400.0 cm
Inklapbaar Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken