Le Noir et Blanc Click PVC Naturel Eiken 4V-groef 5.5 mm 2,24 m2

39.
95/m²
Per pak € 89.48
Wat is je oppervlakte?
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Makkelijk te leggen met klikverbinding
  • Dikte van 5.5 mm
  • V-groef aan korte en lange zijde
  • Geschikt voor intensief woongebruik en intensief commercieel gebruik
  • Garantie van 30 jaar
  • Krasbestendig
  • Geschikt voor alle ruimtes in huis, ook in direct zonlicht

De Le Noir et Blanc Click PVC vloer heeft een mooi rustige, naturel geoliede eiken kleur en een fijne matte afwerking waardoor de vloer tot leven komt. De Le Noir et Blanc click PVC vloer is niet te onderscheiden van een echte houten vloer; elke plank is verschillend in tekening en structuur en geeft een zacht en warm gevoel aan je voeten. Je krijgt dus een houtlook vloer met de voordelen van PVC: vochtbestendig, gemakkelijk in onderhoud, geluiddempend, warm aan de voeten en een vloer die niet uitzet en krimpt. Door zijn synchroon houtstructuur volgen de structuurlijnen de tekening van het houtdecor waardoor deze heel erg realistisch oogt. De RCB (Rigid Composit Board) drager maakt de vloer extreem stabiel en waterbestendig. De vloer heeft een sterke beschermlaag waardoor deze geschikt is voor intensief gebruik en alle ruimtes in je huis, inclusief vochtige ruimtes. Deze vloer is doorzonwoning-geschikt en kan ook in ruimtes gelegd worden waar direct zonlicht invalt en hoef je je geen zorgen te maken dat de vloer door zonlicht te warm wordt. De vloer kun je toepassen in combinatie met vloerverwarming op basis van warmwater of elektrische vloerverwarming waarbij de vloertemperatuur de 27 graden niet mag overschrijden. Je kunt de vloer eenvoudig zelf leggen dankzij het Click systeem, verlijmen van de vloer is niet nodig. Let hierbij op dat je de clickverbindingen met een rubberen hamer vast slaat, zie hiervoor de speciale leginstructie. De vloeren hebben een V-groef aan alle zijden.

Basisvloer
Le Noir et Blanc click pvc kan worden gelegd op een betonnen of houten basisvloer. Deze dient geheel vlak, schoon, stabiel en scheur- en vochtvrij te zijn. Zet losse houten planken vast en maak indien nodig een basisvloer van spaanplaat. Een betonnen vloer mag niet meer dan 2% vocht bevatten. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte- isolatie of geluidsdemping worden gelegd.

Hulp nodig bij je klus?
Bekijk het klusadvies op onze website voor meer informatie over het leggen van een PVC vloer.

Gereedschap
Maak bij het leggen van de vloer gebruik van: liniaal, winkelhaak, meetlint, potlood, hobby mes en aanslagblokje.

Onderhoud
Een PVC vloer is een hygiënische vloer die eenvoudig en gemakkelijk met een zachte bezem of stofzuiger schoongemaakt kan worden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van je vloer. De vloeren zijn bestand tegen dagelijkse invloeden zoals schoenen, toch kunnen scherpe voorwerpen en zand de vloer beschadigen. Zorg daarom voor een goede deurmat, maak de vloer regelmatig schoon met zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel. Reinig regelmatig de vloer met een speciale kunststof pvc vloer reiniger (gebruik geen andere reinigers deze kunnen de toplaag van de vloer aantasten). Wees voorzichtig met het schuiven van meubels en voorzie deze van viltplakkers. Een bureaustoel met (zwenk)wieltjes kan je vloer ernstig beschadigen. Een vloermat onder het bureau kan dit voorkomen.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort PVC
Productnummer 624681
Gewicht product 2513 gr
Hoogte product 5 mm
Lengte product 1.22 m
Breedte product 22.9 cm
Merk Le Noir & Blanc
Afmetingen uit verpakking
Lengte lamel (excl. verbinding) 750.0 mm
Breedte lamel (excl. verbinding) 229.0 mm
Aantal lamellen per pak 8.0
Aantal m² per pak 2.24 m²
Dikte lamel 5.5 mm
Algemeen
Materiaal PVC
Lijn Click pvc Le Noir & Blanc
Type PVC vloer
Kleurstaal Ja
Uiterlijk
Vorm Plank
V-groef Ja aan korte en lange zijde
Oppervlakte structuur Grof
Krasbestendig Ja
Kleurfamilie Hout
Kleur naturel
Voelbare houtstructuur Ja
Houtlook/houtstructuur Ja
Decor Hout
Gebruik
Waterbestendig Ja
Uv bestendig Ja
Type verbinding Klikverbinding
Maximale temperatuurbestendigheid 60.0 °C
Legmethode Zwevend met klikverbinding
Leginstructies Het kost weinig tijd om de ondervloer voor te bereiden om Le Noir click PVC te installeren. Je kunt de vloer bovenop je bestaande harde vloer zoals beton of tegel leggen. Voordat je start met leggen laat de planken liggend in de verpakking 48 uur acclimatiseren. Het oppervlak waar je de vloer op legt moet wel droog, vlak en hard zijn zonder scherpe oneffenheden.
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Geschikt voor trap Ja
Antislip Nee
Geschikt voor vochtige ruimtes Ja
Gebruiksklasse Intensief commercieel gebruik, Intensief woongebruik
Contactgeluidsreductie 19.0 dB
Anti-statisch Nee
Type vloerverwarming Warmwaterbuizen
Reviews worden geladen

Recent bekeken