Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Spaarlampen

6 resultaten

Spaarlampen kopen bij KARWEI

Spaarlampen kies je wanneer je je kamer langdurig wilt verlichten. Er bestaan vele soorten lampen, van gloeilampen tot LED-lampen, waardoor het soms verwarrend wordt welke lamp te kiezen. Maar je gaat voor de spaarlamp vanwege onderstaande voordelen:

  • Energiezuinig
  • Lange levensduur, duurzaam
  • Betaalbaar

Het grootste voordeel van een spaarlamp is de lange levensduur, tot wel 15 jaar. Dat maakt de spaarlamp tot een van de duurzaamste lampen. Daarnaast werkt de spaarlamp zeer energiezuinig. Een spaarlamp geeft namelijk méér van hetzelfde heldere, warme licht met minder wattage. Ook liggen de aanschafprijzen doorgaans lager dan van andere energiezuinige lampen, zoals LED-lampen. Bekijk alle spaarlampen, met kleine fitting en grote fitting, bij KARWEI.

Spaarlamp, wanneer gebruiken?

De spaarlamp komt het best tot zijn recht op plaatsen die je langdurig wilt verlichten, zoals de woonkamer. De lamp komt namelijk langzamer op gang dan andere type lampen. De spaarlamp heeft tijd nodig totdat de volle sterkte wordt bereikt. Let er ook op dat vaak in- en uitschakelen de levensduur van de lamp aanzienlijk verkort. Je gebruikt de spaarlamp dus minder in een ruimte waar je snel en een korte tijd licht nodig hebt, zoals de badkamer of in een schuurtje. Mocht je spaarlamp vallen en breken, wees dan voorzichtig met het opruimen. Dit in verband met de vrijkomende kwikdamp.

Spaarlamp watt en fitting

Bij KARWEI vind je allerlei soorten spaarlampen, verschillend in merk, formaat, fitting, wattage, lichtopbrengst en energieklasse. De bekendste merken bij KARWEI die spaarlampen aanbieden, zijn Philips en CALEX. Dit zijn kwalitatieve en energiezuinige spaarlampen. Verder heb je spaarlampen met kleine fitting en grote fitting, van G23 tot S14S, zodat er altijd wel een spaarlamp te vinden is voor jouw lamp. Maak daarnaast de keuze in het lichtopbrengst dat jij nodig hebt, van 250 lumen tot maar liefst 1.200 lumen. En qua vorm? Bij KARWEI vind je voornamelijk staaf spaarlampen en lijnlamp spaarlampen.

Spaarlamp kopen: webshop en bouwmarkt

Alle spaarlampen van KARWEI vind je in de webshop. Bestel je spaarlamp met kleine fitting, hoge wattage of 1.200 lumen direct online en je hebt het in de meeste gevallen morgen al in huis. Heb je vandaag nog licht nodig in huis? Kom dan langs in een KARWEI-bouwmarkt, er is er altijd wel een in de buurt te vinden. We helpen je daarnaast ook graag met een mooi lichtplan, om in iedere hoek van de kamer sfeer te creëren.

Recent bekeken