• Gardena
tot
Toon meer Toon minder

Slanghaspels & slangenwagens

18 resultaten
Bekijk de TOP 10

Slanghaspel kopen bij KARWEI

Alles dat groeit en bloeit heeft water nodig en geen tuin kan dan ook zonder. Daarom moet je ervoor zorgen dat je over de juiste middelen beschikt voor het besproeien van je tuin en het beregenen van je gazon. Maar een goede watertoevoer rond je huis is niet alleen noodzakelijk voor de bewatering van bloemen en planten, ook bij het schoonmaken van een terras, balkon, tegelpad en tuinmeubilair doet een krachtige waterstraal wonderen. Om overal in je tuin water te hebben, is een slanghaspel onmisbaar. Bij KARWEI vind je snel een geschikte tuinslanghaspel en slaag je eveneens wanneer je een slangenwagen zoekt.

Een greep uit de populairste slanghaspels

Er is veel mogelijk bij de aanschaf van een slanghaspel. Je kan onder meer kiezen voor een mobiele of vaste professionele slanghaspel. Tot de meest verkochte artikelen behoort de Gardena Comfort wandslangenbox. De tuinslanghaspel kan je 's nachts of bij vorst verwijderen van de houder en veilig binnenshuis opbergen. Heeft een mobiele slanghaspel je voorkeur? Dan is de Gardena slangenwagen Aquaroll set een uitstekende keuze. Met deze slangenwagen haal je een bouwpakket in huis om zelf te monteren. Je haalt er evengoed een professionele slangenwagen mee binnen.

Professionele slanghaspel of slangenwagen kopen

Of je een slangenwagen of beter een slanghaspel bestelt, hangt af van meerdere zaken. De afmeting van je tuin speelt daarbij een belangrijke rol. In een grote tuin is een slangenwagen aan te raden. Dat betekent echter niet dat een tuinslanghaspel voor aan de muur niet toereikend kan zijn. De Gardena wandslangenbox Roll Up is bijvoorbeeld tot wel 35 meter uit te rollen. Voor een kleine tuin of een terras kan je een slanghaspel kopen zoals de Gardena Classic. Deze lichtgewicht professionele slanghaspel heeft een lengte van tien meter.

Slanghaspel en slangenwagen online bestellen

Het kopen van een professionele slangenwagen of slanghaspel doe je bij KARWEI online. Wij hebben muur- en wandhaspels en verplaatsbare modellen in verschillende prijsklassen. Daarnaast kan je bij ons houders en wagens zonder slang bestellen, waaronder de Talen Tools tuinslanghouder en de Gardena slangenwagen Aquaroll. Hier bevestig je zelf een slang aan. Om een mobiele of vaste waterslanghaspel flexibeler in te zetten, kan je eventueel een buitenkraan plaatsen. Bij het kopen van een complete professionele slangenwagen of slanghaspel maak je gebruik van de snelle bezorgservice van KARWEI.

Recent bekeken