Meer informatie
  • Benzine grasmaaier
Meer informatie
Meer informatie


3 resultaten
Hyundai benzine grasmaaier 50,8cm 196cc (zelfrijdend) incl. elektrische starter
Maximale grasoppervlakte: 600.0m2 Maaibreedte: 50.8cm Automatische veiligheidsuitschakeling: Ja
Uw gazon maaien ging nog nooit zo eenvoudig. Deze Hyundai gemotoriseerde grasmaaier maait snel, effectief en zonder poespas. Hij is ideaal voor gazons tot zo'n 600m2. Deze benzi... Uw gazon maaien ging nog nooit zo eenvoudig. Deze Hyundai gemotoriseerde grasmaaier maait snel, e...
499.
00
Bekijk alles in benzine grasmaaier
Hyundai benzine grasmaaier 40cm 79,8cc
Maximale grasoppervlakte: 600.0m2 Maaibreedte: 40.0cm Automatische veiligheidsuitschakeling: Ja
Deze gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme Hyundai grasmaaier is voorzien van een 79 cc 4-takt OHV-benzinemotor met een indrukwekkend maaivermogen en is geschikt voor middelgro... Deze gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme Hyundai grasmaaier is voorzien van een 79 cc 4-takt O...
239.
00
Bekijk alles in benzine grasmaaier
Grasmaaier benzine
verhuurproduct
Maximale grasoppervlakte: 2500.0m2 Maaibreedte: 53.0cm Automatische veiligheidsuitschakeling: Nee
Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met de benzine grasmaaier kan je eenvoudig grote grasvelden maaien. De grasmaaier heeft een instel... Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met de benzine gra...

Een benzine grasmaaier kopen

Veel mensen houden van een mooi en strak gazon en willen regelmatig gras maaien om dat te bereiken. Een goede grasmaaier is daarbij onmisbaar. Als je veel gras hebt, kun je het beste kiezen voor een krachtige benzine grasmaaier.

Wat is een grasmaaier op benzine?

Een benzine grasmaaier is een veelgebruikt gereedschap om efficiënt het gras in je tuin te maaien. Deze grasmaaier werkt op benzine en heeft een motor die het mes aandrijft. Het grote voordeel van een benzine grasmaaier is dat je niet afhankelijk bent van een stopcontact of oplaadbare batterij. Bovendien is een benzine grasmaaier over het algemeen krachtiger dan een elektrische of handmatige grasmaaier.

Hoe werkt een motormaaier?

Een benzine grasmaaier werkt door de brandstoftank te vullen met benzine en de motor te starten. De krukas gaat draaien en drijft het mes van de grasmaaier aan, dat het gras maait. Het maaisel wordt verzameld in een opvangbak aan de achterkant van de grasmaaier of verspreid over het gemaaide gras.

Onderhoud van een benzine grasmaaier

Het is belangrijk om te onthouden dat een grasmaaier onderhoud nodig heeft om goed te blijven werken. Dit omvat onder meer regelmatig vervangen van de olie en de bougie, reinigen van de luchtfilter en slijpen van de messen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de grasmaaier langdurig en betrouwbaar blijft werken.

Waar moet je op letten?

Bij het kiezen van een benzine grasmaaier zijn er enkele zaken om rekening mee te houden, zoals de oppervlakte van het gazon, de maaibreedte, het type terrein, het geluidsniveau van de maaier, de kwaliteit en de prijs. Het kopen van een grasmaaier is een investering die het tuinonderhoud gemakkelijker en efficiënter maakt, dus is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Laat je bij Karwei goed informeren.

Recent bekeken