Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Palissade
Toon meer Toon minder
tot

Palissade

22 resultaten

Palissade kopen bij KARWEI

Om scheidingen aan te brengen tussen verschillende delen van je tuin, gebruik je palissaden. Dit zijn betonnen wanden met een speels, golvend patroon dat een beetje doet denken aan een wand van houten palen. Aan deze zogeheten palissademuur ontleent de palissade van beton zijn naam. Palissaden koop je bij KARWEI in de vorm van hele keerwanden als kleine, korte elementen. Zo maak je er eenvoudig een grote bloembak mee, scheid je de oprit van het gazon of maak je er andere, kleine creaties mee.

Eigen creaties van palissades

In vergelijking met andere betonwanden en blokken, zoals opsluitbanden en stapelblokken, nodigt een palissade minstens zo veel uit tot het maken van mooie creaties met speelse vormen. Planten- of bloembakken met rechte vormen zijn zeker mogelijk, maar met name de kortere elementen bieden veel speelruimte. De elementen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden, zowel in elkaars verlengde als onder een hoek tot wel 90 graden. Dat maakt een grote verscheidenheid aan vormen mogelijk. De scheidingen die je met een palissade aanbrengt, neemt elke vorm aan die jij wenst.

Tips bij palissades kopen

Zoals voor de meeste artikelen uit het assortiment bestrating en terras van KARWEI geldt: palissades zijn zwaar. Daarom kunnen de palissadebanden alleen in grotere aantallen online besteld worden. Een palissade koop je natuurlijk wel gewoon in een van onze bouwmarkten. Dan nog is het gewicht iets om rekening mee te houden. Een aanhanger huren bij KARWEI is gelukkig eenvoudig. Met een aanhanger weet je zeker dat je jouw palissades veilig en in de gewenste aantallen bij je thuis brengt. Dit geldt ook voor alle andere artikelen die je nodig hebt om de bestrating of herinrichting van je tuin tot een groot succes te maken.

Direct palissade bestellen bij KARWEI

Bij KARWEI vind je alles dat je nodig hebt om van je tuin iets moois te maken. Bestraat je pad of terras en baken gazon en begroeiing duidelijk af. De verschillende betonnen scheidingswanden, waaronder de palissade, helpen je daarbij. Ze geven je een flexibel inzetbaar betondeel dat je naar eigen inzicht toepast in je tuin. De kleinere palissade bestel je bovendien in elk gewenst aantal online. Dus mocht je toch geen zin hebben om te sjouwen, dan laat je de palissades eenvoudig thuisbezorgen.

Recent bekeken