Raamfolie & plakfolie

Bekijk de TOP 10

Glasfolie kopen

Glasfolie, ook wel raamfolie genoemd, is zowel praktisch als decoratief. Praktisch omdat het inkijk van buitenaf voorkomt maar nog steeds de natuurlijke lichtinval behoudt. Decoratief omdat glasfolie ook verkrijgbaar is met een leuk dessin. Een ideale oplossing wanneer je bijvoorbeeld geen voortuin hebt en de ramen van je woonkamer direct aan de straatkant zitten.

Bij KARWEI vind je zowel statische glasfolie als de zelfklevende variant. Deze eerste hecht door middel van statische elektriciteit, en is daardoor eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen. Handig wanneer je eens iets anders wilt! Zelfklevende folie hecht aan het raam met behulp van een laagje lijm.

Plakfolie

Plakfolie werkt op eenzelfde soort manier als glasfolie, alleen kun je deze ook op andere objecten plakken zoals bijvoorbeeld meubels. Zo geef je jouw oude kastje waar je eigenlijk allang op uitgekeken bent een geheel nieuwe look en een nieuw leven. KARWEI heeft een uitgebreid assortiment aan plakfolie, met vele verschillende hippe en trendy dessins. Kies jouw favoriete dessin en gebruik het op een originele manier om zo op unieke wijze jouw persoonlijke smaak en stijl te laten zien.

Plakfolie is gemakkelijk in gebruik omdat het voorzien is van een zelfklevende lijmlaag. In principe kun je plakfolie overal op plakken wanneer het oppervlak maar droog, glad en vetvrij is. Hierdoor bereik je uiteindelijk het mooiste resultaat.

Bekijk hier ons klusadvies voor goede tips voor het aanbrengen van glasfolie. Wil je plakfolie kopen? Bekijk dan hier onze volledige collectie en bestel direct jouw favoriet! Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt. Bij KARWEI vind je glasfolie en plakfolie altijd voor een aantrekkelijke prijs.

Recent bekeken