Krause Kamersteiger 4-in-1 werkhoogte 3 meter

139.
00
Dit product is alleen thuis te bezorgen
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Maximale belasting: 100 kg
  • Werkhoogte: 300 cm
  • Binnen/buitengebruik: Binnen, Buiten

De Krause kamersteiger 4-in-1 is een zeer handige steiger voor allerlei kluswerkzaamheden in en rond het huis. De kamersteiger is te monteren zonder gereedschap en wordt geleverd inclusief een weersbestendig anti-slip platform van 147x50 cm. Je kunt deze steiger in vier verschillende toepassingen gebruiken:

Kamersteiger (foto 1 en 2): met een in hoogte verstelbaar platform. Omdat het platform per sport vrij is in te hangen kan de kamersteiger ook worden gebruikt voor op een ondergrond met verschillende hoogtes zoals op een trap. De werkhoogte als steiger is 3 meter, de zijsteunen hebben een hoogte van 170 cm en de maximale platformhoogte is 100 cm.

A-stand reformladder (foto 3): door de beide 6 treden ladders (de zijsteunen van de steiger) met elkaar te verbinden ontstaat een reformladder in A-stand. In deze opstelling kun je de ladder vrijstaand plaatsen wat bijvoorbeeld handig is voor het ophangen van een lamp aan het plafond of bij snoeiwerkzaamheden in de tuin. In A-stand is de hoogte van de ladder 160 cm zodat je een maximale werkhoogte kunt bereiken van 270 cm.

10 treden stellingladder (foto 4): door de beide 6 treden ladders (de zijsteunen van de steiger) met elkaar te verbinden ontstaat een  rechte 10 treden stellingladder. In deze opstelling is de werkhoogte maximaal 375 cm. Door de stabiliteitsbalk aan de onderkant staat de ladder dan ook erg stabiel.

6 treden enkele ladder: je kunt de beide 6 treden ladders (de zijsteunen van de steiger) ook zelfstandig als 6 treden enkele ladder gebruiken. Door de stabiliteitsbalk aan de onderkant staat de ladder dan ook erg stabiel. De hoogte van de ladder is dan 160 cm waardoor je een maximale werkhoogte kunt bereiken van ongeveer 260 cm.

Wanneer de kamersteiger niet wordt gebruikt is deze compact op te bergen of te vervoeren als pakket van 168x50x15 cm. Over de veiligheid hoef je je vanzelfsprekend ook geen zorgen te maken. Het artikel is voorzien van een TÜV GS keuring en voldoet daarnaast ook aan de aanvullende eisen die in Nederland gesteld worden aan draagbaar klimmateriaal.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 149287
Hoogte product 1.68 m
Lengte product 15.0 cm
Breedte product 50.0 cm
Merk Krause
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Zilver
Materiaal Aluminium
Type artikel Vouwsteiger
Afmetingen
Werkhoogte 300.0 cm
Gebruik
Binnen/buitengebruik Binnen, Buiten
Technische kenmerken
Met opwaaibeveiliging Nee
Met stabilisatoren Ja
Antislip Ja
Maximale belasting 100.0 kg
Met wielen Nee
Reviews worden geladen

Recent bekeken