KARWEI tuinbeits tuinhuis en schuttingen middenwit dekkend 2,5 l

25_procent_korting_red
€ 34.99
26.
24
Per Liter € 10.50
Aanbieding t/m 23-08-2020
Wat is je oppervlakte?
m2
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

Decoratieve, dekkend, vochtregulerende en glanzende tuinbeits.

De KARWEI tuinbeits tuinhuis en schuttingen middenwit dekkend 2,5 l is ideaal voor het langdurig beschermen van tuinhuizen en schuttingen, ook als ze geïmpregneerd zijn. De beits dringt goed door in het hout en heeft een duurzaamheid van 3 jaar. Hierdoor is de beits uitermate geschikt voor tuinhuizen en schuttingen. Deze glanzende beits is een oplosmiddel houdend product en is weersbestendig, waterafstotend, UV-bestendig en vochtregulerend. Daarnaast heeft de beits een optimale dekking en vloeiing, waardoor het aanbrengen een fluitje van een cent is. Grondverf is niet nodig en je kunt de beits eenvoudig met een kwast of roller aanbrengen. Het blik bevat 2,5 liter dekkende beits in de kleur middenwit, dit is goed voor een oppervlakte van zo'n 30 vierkante meter. Op onbehandeld hout is het aan te bevelen om 3 lagen aan te brengen, op hout in goede staat volstaan 2 lagen. De tuinbeits is in diverse dekkende en transparante kleuren verkrijgbaar.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Tuinbeits
Productnummer 430234
Type(nummer) Dekkend tuinhuis en schuttingen
Merk KARWEI
Ecocheque Nee
Algemeen
Kleur Midden wit
Kleurfamilie Wit
Kleurnummer 9421
Lijn Tuinbeitsen
Afwerking Dekkend
Glansgraad Zijdeglans
Type artikel Beits
Gebruik
Rendement per liter 12.0 m²/L
Rendement per verpakking 30.0 m²
Maximale verwerkingstemperatuur 25.0 °C
Minimale verwerkingstemperatuur 8.0 °C
Basis Terpentinegedragen
Binnen/buitengebruik Buiten
Verpakking Blik
Beoogd gebruik Tuinhuizen, Schuttingen
Verwerkingsmethode Roller, Kwast
Overschilderbaar na 18.0 uur
Technische kenmerken
Vochtregulerende werking Ja
Bescherming in jaren 3 jaar
Substantie Vloeistof
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Waarschuwing
EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. EUH208: Bevat 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 247-500-7] en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on [EC no. 220- 239-6] (3:1).. Kan een allergische reactie veroorzaken. EUH210: Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar. H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Reviews worden geladen

Recent bekeken