14.
29
Per liter € 14.29

Productomschrijving

  • Toepassing:Huis
  • Dispenser type:Fles

Het Glitsa reinigingsmiddel 1 l is een universeel reinigings- en ontvettingsmiddel voor de vloer. Deze professionele vloerreiniger is speciaal geschikt voor het reinigen en onderhouden van met Glitsa behandelde vloeren. Daarnaast kun je Glitsa vloerreiniger gebruiken voor hout, kurk, linoleum, plavuizen, harde kunststoffen en bestaande transparante en dekkende verf-, beits- of olielagen. Het verwijdert was- en polishlagen en strepen die ontstaan zijn door bijvoorbeeld rubber zolen en zwenkwielen. Bovendien is het optimaal ontvettend en verbetert het de hechting van nieuw aan te brengen Glitsa lagen. Het Glitsa reinigingsmiddel 1 l geeft je vloer weer een fraai uiterlijk.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Reinigingsmiddel
Productnummer 131382
Gewicht product 1070 gr
Merk Glitsa
Duurzaam Nee
Algemeen
Binnen/buitengebruik Binnen
Geschikt voor camping Nee
Inhoud 1.0 Liter
Type Vloerreiniger
Gebruik
Dispenser type Fles
Toepassing Huis
Technische kenmerken
Schurend Niet-schurend
Krasbestendig Nee
Substantie Vloeistof
Accessoires
Reservevulling Nee
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Unspecified
Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Voorzorgsmaatregelen Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

Bestel- en bezorginformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen bouwmarkt. Tijdens bouwmarkt openingstijden krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de bouwmarkt.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar de gemeentelijke milieustraat of lever ze in bij Karwei.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken