Verticale lamellen op maat of in standaard maat

Met verticale lamellen kan de lichtinval en de richting van het licht naar wens worden aangepast. Je kan je verticale lamellen bij KARWEI op maat laten maken of kiezen voor standaardmaten.

Verticale lamellen op maat gemaakt

  • Op maat gemaakt voor jouw raam
  • In drie stappen eenvoudig samen te stellen
  • In diverse kleuren stof en kunststof
Start met samenstellen

Verticale lamellen in standaard maten

  • Uitgebreide collectie in standaard maten
  • Eenvoudig zelf in te korten
  • Liever door ons laten inkorten? Dat kan ook!

>Start met inkorten

Bekijk het assortiment

KARWEI biedt een ruim assortiment verticale lamellen aan in standaard maten aan, maar voor een kleine meerprijs kun je deze ook eenvoudig door ons laten inkorten in de breedte en in de lengte. Je kunt ook je eigen lamellen volledig zelf samen stellen. Je kunt hierbij kiezen uit een uitgebreide collectie materialen en kleuren, je hebt keuze in diverse afwerkingsmogelijkheden en de lamellen zijn volledig op maat gemaakt.

Verticale lamellen zijn vooral ideaal bij hoge raampartijen en kunnen gebruikt worden voor in je woonkamer, slaapkamer of kantoor. Met de bedieningsketting kun je de lamellen draaien waardoor je de lichtinval kunt bepalen en sfeer kan geven aan je huis. Lamellen zijn een goede optie als zonwering, maar ook in de winter werken ze isolerend.

Bij KARWEI kun je lamellen vinden van stof en van kunststof. Stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende uni kleuren. Ideaal als raamdecoratie voor in de slaapkamer en huiskamer. Kunststof lamellen zijn ook in diverse kleuren verkrijgbaar.

Verticale lamellen hebben een erg lichte bediening doordat het pak lamellen niet naar boven hoeft worden getrokken, maar soepel opzij kan worden geschoven. Daarnaast zijn de kunststof lamellen erg makkelijk schoon te maken en kun je zelfs de lamellen van het haakje halen om te reinigen. Hierdoor zijn ze hygiënischer dan stoffen gordijnen. Het is een erg duurzame variant raamdecoratie.

Bekijk hier alle verticale lamellen in standaardmaten >

Maak gebruik van de inkortservice >

Of stel je eigen lamellen samen >