Dakraam rolgordijn op maat of in standaard maat

Ben je op zoek naar een rolgordijn voor je dakraam? Bij Karwei kan je kiezen uit een breed assortiment. Je kunt je dakraam rolgordijn zelf samenstellen of je kunt er eentje kiezen in een standaard maat.

Dakraam rolgordijn volledig op maat gemaakt

 • Uitgebreide kleurkeuze
 • Keuze uit vele stofsoorten
 • Volledig naar wens gemaakt
 • Geschikt voor VELUX® dakramen
 • Volledig op maat gemaakt
 • Levertijd max. 15 werkdagen

Binnenkort wordt onze maatwerk raamdecoratie collectie vernieuwd! Shop je favorieten van nu – of ontdek de nieuwe kleuren vanaf 19 april 2021

Start met samenstellen

Standaard maat dakraam rolgordijn door ons ingekort

 • Door onze inkortservice
 • Diverse kleuren
 • Geschikt voor VELUX® dakramen
 • Levertijd max. 10 werkdagen
Geef je maat door

Standaard maten dakraam rolgordijnen

 • Diverse kleuren
 • Geschikt voor VELUX® dakramen
 • Binnen 1 werkdag in huis
Bekijk het assortiment

Service bij je klus

Je kunt je raamdecoratie door Karwei laten inmeten voor €65,- en laten ophangen vanaf €30,- per stuk.

Dakraam rolgordijn monteren

In deze video laten we je zien hoe eenvoudig je een KARWEI dakraam rolgordijn monteert.

Veelgestelde vragen over dakraam rolgordijnen

Waar vind ik de maten van mijn dakraam?

Dit kan vrij eenvoudig zonder dat je je dakraam op hoeft te meten. Wanneer je je Velux® dakraam opendraait zie je op de kopse kant een typeplaatje, waarop je de maat- en raamcode kunt vinden. Als je deze noteert kun je op onze website met behulp van de filters eenvoudig de dakraam rolgordijnen vinden die voor jouw dakraam geschikt zijn. Je hoeft dan alleen nog maar een kleurkeuze te maken. Op onze website is ook een duidelijke uitleg te vinden waar je deze raam- en maatcodes kunt vinden!

Hoe monteer ik het dakraam rolgordijn?

Wanneer je een dakraam rolgordijn koopt, wordt er een duidelijke handleiding meegeleverd (tevens is er ook een digitale versie te vinden onder de productspecificaties op onze website). Een dakraamrolgordijn bestaat uit houders, het rolgordijn en 2 zijprofielen.
Eerst schroef je de houders tegen bovenzijde van het kozijn, vervolgens klik je het rolgordijn in de houders. Vervolgens schroef je de houders aan de onderkant in het kozijn. Dan kun je de 2 zijprofielen/geleiders erin klikken en vastschroeven tegen het kozijn. Nu kunnen de 2 touwtjes onderaan vastgemaakt worden. Et voilà, je dakraamrolgordijn hangt!
Voor het bevestigen van de KARWEI dakraamrolgordijnen hebben we dit ook in een filmpje voor je uitgelegd.

Voor welke merk dakraam is dit dakraam rolgordijn geschikt?

Voor alle Velux® dakramen. Er bestaan veel verschillende maten Velux® dakramen. Voor een aantal maten zijn de dakraam rolgordijnen exact op maat en direct te monteren. Maar het kan ook zijn dat je voor jouw type dakraam de 2 zijgeleiders nog iets moet inkorten, dit is vrij eenvoudig. Durf je dit toch niet aan? Dan kunnen wij dit ook direct voor je inkorten!

Is een dakraam rolgordijn verduisterend?

Alle dakraam rolgordijnen die we verkopen bij KARWEI zijn verduisterend. Zo verduister je niet alleen je zolderkamer, maar zorgt dit er ook voor dat je de warmte op zomerse dagen voor een deel buiten houdt.

Wat is een dakraam rolgordijn?

Een dakraamrolgordijn is niet als een gewoon rolgordijn, maar speciaal gemaakt voor dakramen. Een dakraam rolgordijn monteer je aan de binnenkant van het kozijn van je dakraam. De verduisterende stof van een dakraam rolgordijn rolt door 2 zijprofielen (geleiders), op deze manier komt er nauwelijks tot geen licht doorheen en blijft het rolgordijn tegen je dakraam hangen in tegenstelling tot een normaal rolgordijn, dit is wel zo handig gezien een dakraam vaak schuin hangt. Bij KARWEI verkopen we Velux® dakraamrolgordijnen en KARWEI dakraamrolgordijnen die alleen geschikt zijn voor Velux® dakramen.

Dakraam rolgordijn kopen bij KARWEI

Dakraam rolgordijnen zijn speciaal geschikt voor dakramen. Een dakraam rolgordijn wordt geleverd met zijgeleiders, waardoor de stof en de onderlat van het gordijn tegen het raam aan blijven zitten.

Dit type rolgordijn is gemaakt van een stof die deels tot volledig verduisterend is, de mate van verduistering is afhankelijk van het type stof. Verduisterende rolgordijnen zorgen er ook voor dat er vanaf de buitenkant niet kan worden gezien wat er binnen gebeurt. Dit type rolgordijn is geschikt in ruimtes waar je weinig tot geen lichtinval en geen inkijk wil. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer.

Het dakraam rolgordijn is voorzien van een cassette zijprofielen waardoor er geen licht langs de stof van het rolgordijn komt. Dit type gordijn is geschikt in ruimtes waar je geen lichtinval en geen inkijk wil. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer. Bij KARWEI bieden we een ruim assortiment KARWEI en VELUX dakraamrolgordijnen aan.

Dakraam rolgordijn op maat bestellen bij KARWEI

Staat de juiste maat dakraam rolgordijn er niet tussen? Laat deze dan bij KARWEI op maat maken. Met een aantal eenvoudige stappen kun je jouw dakraamrolgordijn op maat bestellen. Stel hier jouw dakraam rolgordijn samen.

Dakraam rolgordijn in standaard maten bij KARWEI

Heb je tussen de standaard maten een dakraam rolgordijn gezien, maar is deze net niet op de juiste maat? Met onze inkortservice kun je de standaard maten laten inkorten. Laat jouw gekozen dakraam rolgordijn in standaard maat hier inkorten.

Recent bekeken