(1 klantreview)
5.
79
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Geïmpregneerd grenenhout
  • 7-lats

Kenmerken van Vlondertegel Reliëf
Met deze reliëftegel maak je zelf een prachtig terras op jouw balkon, dakterras of in de tuin. Doordat deze zijn voorzien van profiel is er minder kans op gladheid bij specifieke weersomstandigheden. De Vlondertegel Reliëf Grijs ca. 50x50 cm is geïmpregneerd, waardoor het hout een levensduur heeft van 10 to 15 jaar. Speciaal aan deze tegel is de grijze kleur: net weer even wat anders dan een natuurlijke houtkleur en goed te combineren in je tuininterieur! De vierkante vlondertegel heeft 7 latten en een afmeting van 50x50 cm.

Plaatsing van vlondertegels
Bij het plaatsen van vlondertegels is het aan te bevelen gebruik te maken van rubberen tegeldragers, die KARWEI ook in het assortiment heeft zitten. Dit zorgt er namelijk voor dat de ondergrond van je balkon of dakterras beschermd wordt tegen beschadigingen, wat kan leiden tot lekkage. Daarnaast is het gebruik van tegeldragers beter voor de afvoer van regenwater en wordt het hout beter beschermd tegen veroudering. Het leggen van de vlondertegels is vrij simpel en daarom ook uitermate geschikt voor een balkon of dakterras. Plaats de rubberen tegeldragers op de plek waar de hoekpunten van de vlondertegels samenkomen. In het midden zijn dit dus hoekpunten van vier tegels. Aan de zijkanten kan je een tegeldrager gebruiken voor 2 hoekpunten. De tegels zullen niet snel verschuiven door het rubberen materiaal van de dragers.

Hout is een natuurproduct
Als je kiest voor hout dan kies je voor een natuurproduct met karakter. Hout is de enige hernieuwbare grondstof dat door duurzaam bosbeheer door de natuur blijvend voorzien kan worden. Wel is het goed om rekening te houden met enkele natuurlijke eigenschappen van hout. Hout 'werkt' altijd waardoor het hout onder invloed van het weer kan krimpen of uitzetten. Daarom vermelden wij in de maatvoering van het tuinhout van KARWEI altijd ca. maten. Verder kan er hars in het hout zitten. Het hout bevat 'vlammen' en knoesten die in de zomer open kunnen gaan staan waarbij het hars uit het hout kan komen. Hout zal na verloop van tijd op natuurlijke wijze vergrijzen. Het vergrijzen heeft geen negatieve invloed op de levensduur van het hout. Als je de natuurlijke kleur van het hout langer wilt behouden dan kun je het hout behandelen met een tuinbeits.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 130375
Gewicht product 4900 gr
Hoogte product 2.8 cm
Lengte product 50.0 cm
Breedte product 50.0 cm
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Vorm Vierkant
Materiaal van doeloppervlak Hout
Kleurvastheid Goed
Ruimte buiten Terras
PEFC keurmerk Nee
FSC-keurmerk Ja
Type artikel Tuintegel
Materiaal Hout
Afwerking Geïmpregneerd, Geprofileerd, Gedrenkt
Kleurfamilie Hout, Groen
Materiaal (detail) Grenen
Etiket informatie

Vaak samen gekocht

Aquaplan Tegeldrager Rubber Zwart 10x10 cm - 10 stuks
(5)
De Aquaplan tegeldragers rubber zwart 10x10x1 cm (10 stuks) ter bescherming van balkonvloer of dakterras. De zwart rubberen tegeldragers van zowel 10 centimeter lang als breed e... De Aquaplan tegeldragers rubber zwart 10x10x1 cm (10 stuks) ter bescherming van balkonvloer of da...
3.
99
Bekijk alles in tegeldrager
Reviews worden geladen

Recent bekeken