14.
89
  • Online bijna uitverkocht
Leder Stof/textiel
home delivery icon
Thuisbezorgd €4.95

Thuisbezorgd gratis vanaf €50

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

store icon
Bezorgd in bouwmarkt gratis
Er is iets mis gegaan

Productomschrijving


Turtle Wax
Turtle Wax Interior 1 bekleding reiniger bestrijdt vuil en onaangename geuren uit de autobekleding of ander textiel. Met de spray behandel je zelfs hardnekkige vlekken op textielsoorten zoals autobekleding en tapijt. De Turtle Wax Interior 1 frist de kleur op en bestrijdt vieze luchtjes en het auto interieur is snel weer opgefrist. De Turtle Wax bekledingsreiniger heeft een makkelijke borstel zodat je de reiniger makkelijk kan aanbrengen en vormt een onzichtbare, vuilafstotende beschermlaag. Krachtige vlekkenverwijderaar en reinigingsmiddel scheiden het vuil van de stoffen, terwijl speciale Geur neutralisatie slechte geuren verwijderen. De droogschuimformule zakt niet in de zitting, zodat deze na het aanbrengen droog blijft aanvoelen. Semi-flexibele borstelharen geoptimaliseerd voor de volledige reiniging van de bekleding en veelzijdige reinigingskrachten voor het verwijderen van vlekken en andere ongelukjes in de auto of in het huishouden.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 326672
EAN 5010322747502
Gewicht product 386 gr
Hoogte product 27 cm
Lengte product 6,5 cm
Breedte product 6,5 cm
Merk Turtle Wax
Algemeen
Materiaal van doeloppervlak Stof/textiel
Type Interieurreiniger
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Gevaar
Gevaren­aanduidingen Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Zeer licht ontvlambare aerosol. Veroorzaakt huidirritatie.
Voorzorgs­maatregelen Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. Buiten het bereik van kinderen houden. Achter slot bewaren.

Bestel- en bezorginformatie

  • Bezorgd door PostNL
  • Gratis bezorgd in de bouwmarkt
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis
  • Thuisbezorgd voor €4,95 en gratis vanaf €50
  • Gratis retourneren in de bouwmarkt

Gratis retourneren in de bouwmarkt

Je kunt dit artikel binnen 30 dagen na aankoop naar ons terugsturen via een PostNL-punt voor €4,95 of gratis retourneren in de bouwmarkt. Lees meer over retourneren.

Let op: De bedenktijd en het kunnen retourneren gelden niet voor op maat gemaakte artikelen.

Dit wordt 'm

Turtle Wax Interior 1 52868 GL 400ml
home delivery icon
Thuisbezorgd €4.95

Thuisbezorgd gratis vanaf €50

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

store icon
Bezorgd in bouwmarkt gratis
Er is iets mis gegaan

Recent bekeken