Tuinpaal Douglas ca. 12x12 cm, lengte ca. 250 cm

€ 37.59
30.
07
Aanbieding nog 5 dagen geldig
250cm 300cm
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

 • Kopmaat: ca. 12x12 cm
 • Lengte: 250 cm
 • Materiaal: onbehandeld douglashout
 • Afwerking: geschaafd

 • Duurzaam tuinhout bij KARWEI

  Bij KARWEI vind je een uitgebreid assortiment tuinhout zoals tuinpalen, tuinplanken en schuttingen in alle gangbare houtsoorten zoals geïmpregneerd vuren- en grenenhout, douglas en hardhout.

  Tuinpaal

  Deze tuinpaal is extra zwaar uitgevoerd door de kopmaat van ca. 12x12 cm. Hierdoor is deze paal ook geschikt voor zwaardere constructieve klussen in de tuin zoals het maken van een terrasoverkapping. De lengte van de paal is 250 cm en je kunt de paal eventueel op iedere gewenste lengte zagen.

  Duurzaamheid en onderhoud

  Deze tuinpaal is gemaakt van Douglas hout. Dit is een van de meest populaire houtsoorten in de tuin. Omdat Douglas van nature al een lange levensduur heeft is impregneren niet nodig en hierdoor behoudt het hout de natuurlijke warmrode kleur.

  Hout is een natuurproduct

  Als je kiest voor hout dan kies je voor een natuurproduct met karakter. Hout is de enige hernieuwbare grondstof dat door duurzaam bosbeheer door de natuur blijvend voorzien kan worden. Wel is het goed om rekening te houden met enkele natuurlijke eigenschappen van hout. Hout 'werkt' altijd waardoor het hout onder invloed van het weer kan krimpen of uitzetten. Daarom vermelden wij in de maatvoering van het tuinhout van KARWEI altijd ca. maten. Verder kan er hars in het hout zitten. Het hout bevat 'vlammen' en knoesten die in de zomer open kunnen gaan staan waarbij het hars uit het hout kan komen. Verder zal tuinhout na verloop van tijd op natuurlijke wijze vergrijzen. Het vergrijzen heeft geen negatieve invloed op de levensduur van het hout. Als je de natuurlijke kleur van het hout langer wilt behouden dan kun je het hout behandelen met een tuinbeits.
  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Tuinpaal
  Productnummer 615203
  Gewicht product 19800 gr
  Hoogte product 12.0 cm
  Lengte product 2.5 m
  Breedte product 12.0 cm
  Merk Geen
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  FSC-keurmerk Nee
  Kleur Douglas
  Kleurfamilie Hout, Bruin
  PEFC keurmerk Ja
  Materiaal Hout
  Type artikel Paal
  Soort materiaal Douglas
  Afwerking Fijn bezaagd
  Gebruik
  Toepassing Tuinschermen
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken