89.
94 /m²
Per stuk € 28.78
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Terrastegel Rubber Zwart 40x40 cm
(5 klantreviews)
Rubber tegels Karwei Deze Terrastegel Rubber Zwart 40x40 cm is een ideale tegel voor tuin, dakterras, balkon en onder speeltoestellen. De rubberen tegels zijn zowel 40 centimete... Rubber tegels Karwei Deze Terrastegel Rubber Zwart 40x40 cm is een ideale tegel voor tuin, dakter...
6.
49
Bekijk alles in tegel
Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • Tegeldikte van +/- 4 cm
  • Geschikt voor terras en tuinpad
  • Ook per pallet (27 tegels) verkrijgbaar op artikelnummer: 615121

Geen

Betonnen Terrastegel 80x40 cm
Deze terrastegel heeft een moderne houtlook maar is gemaakt van beton. Hierdoor heb je de voordelen van beton maar het warme effect van een houten vloer. De terrastegels hebben een natuurlijk hout-effect door de kleurnuance en het hout-reliëf in de tegels. De betontegels hebben een beschermende toplaag aan het oppervlakte: deze zorgt ervoor dat de kleur beter behouden wordt en dat de tegels beter bestand zijn tegen vuil. Hierdoor heb je een onderhoudsvriendelijk terras. Let op, deze luxe tegels zijn niet geschikt voor een oprit en kunnen het best voor een terras gebruikt worden. Het voordeel van betonnen terrastegels is dat ze goed bestendig zijn tegen weersomstandigheden. Het zijn stevige tuintegels die vorstvrij zijn en goed op hun plaats blijven liggen. Dat komt mede dankzij het gewicht van de tegel. Een betontegel is wat zwaarder dan bijvoorbeeld een tegel van keramiek. Een zwaardere tegel zorgt ervoor dat je terras beter op zijn plek blijft en je hebt geen dure tegellijmen nodig die bij keramiek wel vereist zijn.

Onderhoud
Het onderhoud van een betonnen tegel is te vergelijken met het wassen van een auto. Je wilt geen bijtende stoffen gebruiken want die beschadigen de beschermende laag. Ook wil je er geen hogedrukspuit op los laten. Gebruik natuurlijke zeep en spoel met zuiver water. Op deze manier kun je jarenlang plezier hebben van deze Terrastegel Beton Houtlook Bruin 80x40 cm - Per Tegel / 0,32 m2.

Legtips
Mocht je tijdens het leggen van de tegels moeten zagen om uit te komen, doe dat dan niet boven de nieuwe tegels. De cementresten die tijdens het zagen op de grond (net gelegde tegels) vallen, zijn lastig te verwijderen. Spoel de gezaagde stukken ook altijd goed schoon voordat je deze verwerkt.

Let op: betontegels hebben een vergrote kans op kalkuitbloei. De kalkuitbloei zorgt voor een witte uitslag aan de buitenkant van de tegel. Dit is een verschijnsel dat helaas niet te voorkomen is, maar gelukkig op lange termijn vanzelf weer verdwijnt.

Voor de grote klus
Voor de wat grotere klus zijn losse tegels natuurlijk niet zo praktisch, daarom kun je bij KARWEI ook per pallet bestellen. Je krijgt dan een pallet met 27 tegels die samen +/- 8,64 m² bedekken.

  • Per pallet van 27 tegels: 615121

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Terrastegel
Productnummer 615122
Gewicht product 28.500 gr
Hoogte product 4 cm
Lengte product 40 cm
Breedte product 80 cm
Merk Geen
Duurzaam huis Nee
Algemeen
Kleur Bruin
Kleurfamilie Bruin
Afwerking Slijtvast
Type Tegel
Materiaal Beton
Gebruik
Ruimte buiten Pad, Terras
Klusgrootte Kleine klus
Technische kenmerken
Poreus Nee
Kalkuitbloei vrij Nee
Vorstbestendig Ja
Vorm Rechthoek
Verband Elleboogverband, Blokverband, Halfsteensverband
Ondergrond Gestabiliseerd zandbed
Kleurvastheid Uitstekend
Reviews worden geladen

Recent bekeken