Rolgordijnen op maat

Handig om te weten:

  • Thuisbezorgd voor €14.95
  • Gratis bezorgd in de bouwmarkt
  • Levertijd max. 15 werkdagen
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Bestel voor €0,99 een kleurstaal
  • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Veelgestelde vragen over raamdecoratie

Rolgordijnen op maat kopen bij KARWEI

Hebben jouw ramen geen standaard afmetingen en wil je toch graag een mooi rolgordijn? Dan zijn rolgordijnen op maat wat jij nodig hebt. Laat rolgordijnen op maat maken bij KARWEI en geniet binnen de kortste keren van de mooiste raamdecoratie bij jou thuis. Het op maat laten maken van rolgordijnen heeft veel voordelen. Zo kies je zelf de stof en de bediening. Met keuze uit ons ruime assortiment zit er altijd wel een rolgordijn voor je tussen. Zelfs rolgordijnen voor een dakraam op maat zijn mogelijk. Waar hang jij straks een nieuw gordijn op?

Hoe kies je rolgordijnen op maat?

Wil jij graag rolgordijnen op maat bestellen? Dat kan bij KARWEI makkelijk en snel. Aan de hand van enkele vragen begeleiden we jou het gehele proces. Allereerst kies je het type raam waar het gordijn moet komen. Is dit een recht raam of een draaikiepraam? Ook rolgordijnen voor een dakraam op maat zijn verkrijgbaar. Na je keuze zie je jouw opties voor stoffen en kleuren. Het is ook mogelijk om te filteren op bepaalde eigenschappen, zoals verduisterend of lichtdoorlatend. Hierna voer je de afmetingen van het raam in en bepaal je de precieze uitvoering. Bij sommige rolgordijnen op maat is het mogelijk om zelf de bediening te kiezen. Kies uit kettingbediening, koordloos of elektrisch. Zo wordt het gordijn echt precies zoals jij wilt.

Maak het jezelf gemakkelijk

Bij rolgordijnen op maat is het inmeten van de gordijnen een belangrijk en nauwkeurig klusje. Wil jij het jezelf gemakkelijk maken? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Een van onze vakmannen komt jouw ramen dan opmeten, zodat de gordijnen straks precies passen. Het ophangen van de rolgordijnen op maat is goed zelf te doen, maar ook dit uitbesteden is mogelijk. De vakmannen van onze klusservice helpen je graag verder.

Rolgordijnen op maat bestellen

Rolgordijnen op maat laten maken doe je eenvoudig in onze webshop. Voer alle gewenste gegevens in en we leveren de rolgordijnen op maat binnen vijftien werkdagen bij je thuis. Kom je er niet helemaal uit? Kom dan gerust langs in een van onze bouwmarkten. Onze medewerkers helpen je graag verder.