Loungebank Evora uitschuifbaar 194x73 cm

€ 499.00
374.
25
Aanbieding t/m 07-06-2020
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  •  Uitschuifbare bank
  • Materiaal: hardhout
  • Inclusief kussens
  • Afmetingen: 75x194x73 cm

 De loungebank Evora is een comfortabele en sfeervolle 3-zits loungebank voor je tuin. In deze bank kun je niet alleen comfortabel zitten, je kunt het onderstel uitschuiven waardoor je een groot ligbed creërt. Loungebank Evora is geschikt voor drie personen en is inclusief ecru kleurige kussenset. Omdat hout een natuur product is gaat het na verloop van tijd leven. Alle houten tuinmeubelen zijn voor behandeld met een olie laag, na verloopt van tijd kunnen er scheurtjes en verkleuring ontstaan. Met de juiste behandeling blijft het hout lang mooi van kleur.

 
  • Afmetingen
Loungebank Evora is 75 centimeter hoog, 194 centimeter breed en 73 centimeter diep. Uitgeschoven is de bank 120 cm diep.
 
  • Onderhoud gelakt meubel
Een houten tuinmeubel moet je gemiddeld 1 a 2 keer per jaar behandelen. Je maakt als eerste je meubel schoon door deze te af te spuiten met water en te ontvetten. Vervolgens kan je het meubel schuren met een fijne korrel schuurpapier en na het schuren stofvrij maken. Neem het meubel af met een licht vochtige doek en breng als laatste gelijkmatig aan. Bij het schoonmaken van je meubel, gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen maar een zachte borstel, groene zeep en lauw water. Hout is een natuurlijk materiaal waarvan het uiterlijk zal veranderen wanneer het wordt blootgesteld aan de weerselementen. Hierdoor kunnen kleine scheuren ontstaan en/of verandering van kleur optreden, dit zijn natuurlijke eigenschappen van hardhout. Houten meubelen vragen om regelmatig onderhoud.
 
  • Kussens
Bij nat weer moet je deze opbergen op een droge plek. Regenwater op kussens kan worden afgenomen met een droge doek.
 
  • Opslag
Om jarenlang plezier te hebben van uw meubel geniet het de aanbeveling om na het seizoen het meubel onder een beschutting te plaatsen, af te dekken met een hoes of binnen op te bergen. Het meubel droog en nooit helemaal luchtdicht afdekken, om schimmel en vochtplekken te voorkomen.
 
  • Constructie
Controleer elk seizoen, indien van toepassing, of het bevestigingsmateriaal van uw meubel nog stevig genoeg vastzit en draai dit zo nodig aan.
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 626183
Hoogte product 75.0 cm
Lengte product 73.0 cm
Breedte product 1.8 m
Merk KARWEI
Ecocheque Nee
Algemeen
Kleur kussen Grijs
FSC-keurmerk Ja
Kleurfamilie Hout
Materiaal Hardhout
PEFC keurmerk Nee
Type Loungebank
Soort hout Acacia
Met armleuning Ja
Met rugleuning Ja
Uitschuifbaar Ja
Kleur Hout
Afmetingen
Breedte armleuning 90.0 cm
Hoogte armleuning 58.5 cm
Zithoogte 25.0 cm
Zitbreedte 162.0 cm
Dikte rugkussen 12.0 cm
Dikte zitkussen 8.0 cm
Zitdiepte 77.0 cm
Gebruik
Geschikt voor aantal personen 2.0
Geleverd als bouwpakket (te monteren) Nee
Technische kenmerken
Inklapbaar Nee
Voorbehandeling hout Geolied
Maximale belasting 240.0 kg
Accessoires
Kussen meegeleverd Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken