Lamellen op maat

Handig om te weten:

  • Thuisbezorgd voor €14.95
  • Gratis bezorgd in de bouwmarkt
  • Levertijd max. 15 werkdagen
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Bestel voor €0,99 een kleurstaal
  • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Veelgestelde vragen over raamdecoratie

Lamellen op maat kopen bij KARWEI

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van je interieur. Het heeft veel invloed op de stijl, lichtinval en privacy van een kamer. Zoek jij een stijlvolle vorm van raamdecoratie? Dan zijn lamellen een goede keuze. Heb jij geen standaard maat ramen of heb je een specifiek soort lamellen in gedachten? Dan zijn lamellen op maat precies wat jij zoekt. Bij KARWEI heb je de keuze uit diverse kleuren, materialen en uitvoeringen. Hoe zien jouw ideale lamellen eruit?

Lamellen op maat voor rechte ramen

Verticale lamellen op maat zijn een echte aanwinst voor elke kamer. Helaas werkt dit soort raamdecoratie enkel als je rechte ramen in huis hebt. Voor andere soorten ramen, kies je een ander type raamdecoratie. Heb je wel rechte ramen en wil je graag verticale lamellen op maat? Dan kies je bij KARWEI uit het ruime assortiment kleuren en materialen. Zoek jij elegante zwarte lamellen of heb je liever minder opvallende witte lamellen op maat? Wil je zeker weten dat je de juiste kleur kiest? Bestel dan kleurstalen van de lamellen die je mooi vindt. Zo zie je in je eigen interieur direct of die prachtige zwarte lamellen ook wel echt goed bij de inrichting passen.

Kunststof, stoffen of houten lamellen op maat

Een van de fijne dingen aan lamellen op maat is dat je deze geheel naar eigen wens samenstelt. Dit betekent dat de afmetingen perfect passen, maar ook dat de uitvoering precies is zoals jij wilt. Voor de slaapkamer kies je verduisterende lamellen, terwijl in de woonkamer lichtdoorlatende exemplaren mooi staan. Kunststof, stoffen of houten lamellen op maat behoren tot de mogelijkheden. De afwerking, zoals een onderketting, de kleur van het ophangsysteem en de schuifrichting, bepaal je zelf. Zo krijg je de mooiste lamellen voor jouw woning.

Eenvoudig online bestellen

Lamellen op maat laten maken is bij KARWEI een fluitje van een cent. Aan de hand van duidelijke vragen helpen we jou door het gehele proces heen. We geven inmeetinstructies, waarmee je de afmetingen van je ramen nauwkeurig opmeet en aan de hand van ons stappenplan is zelfs het ophangen van de lamellen zo gebeurd. Mocht je nou toch ergens tegenaan lopen? Dan helpen we je natuurlijk graag verder bij het bestellen van jouw verticale lamellen op maat. Maak gebruik van KARWEI Klus&Klaar of kom langs in een van onze bouwmarkten. Waar hangen binnenkort bij jou nieuwe lamellen?