Meer informatie


1 resultaten
Funderingspaal voor buitenverlichting
Met de Funderingspaal voor tuinverlichting plaats je tuinverlichting gemakkelijk en stabiel in de tuin. De afmetingen zijn 9 bij 9 centimeter en een hoogte van 40 centimeter. Bo... Met de Funderingspaal voor tuinverlichting plaats je tuinverlichting gemakkelijk en stabiel in de...
14.
99
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in paal

Geïmpregneerd tuinhout kopen bij KARWEI

In je tuin gebruik je graag natuurlijke materialen, want dat staat het mooist. Hout ligt dan voor de hand omdat het mooi kleurt bij de meeste tuinen. Het is daarnaast bij uitstek het natuurlijke materiaal dat je gebruikt bij schuttingen, tuinhekken en andere constructies in en om je tuin. Juist omdat hout een natuurlijk materiaal is, slijt het harder dan veel kunststoffen. Wanneer hout blootstaat aan regen en temperatuurschommelingen is het vatbaar voor rot. Daarom verkoopt KARWEI geïmpregneerd tuinhout, dat optimaal bestand is tegen de weerselementen en de kwaliteit biedt van hardhout voor een bescheiden prijs. Ontdek hier ons assortiment geïmpregneerd tuinhout.

Voordelen van geïmpregneerd hout

Geïmpregneerd tuinhout – ook wel behandeld tuinhout genoemd – is bewerkt met hars of lak die de levensduur van het tuinhout ten goede komen. Rot en verval treden zo minder snel op, terwijl je wel profiteert van alle voordelen van lichtere houtsoorten die doorgaans geïmpregneerd worden. Het gaat hierbij om houtsoorten als grenen, lariks of douglas. Deze houtsoorten zijn relatief licht, makkelijk bewerkbaar en vooral veel voordeliger dan echt hardhout. Een schutting of ander bouwwerk van geïmpregneerd tuinhout gaat tot wel 20 jaar mee.

Geïmpregneerde palen

Tuinpalen vormen de basis van veel bouwwerken in je tuin, waaronder bijvoorbeeld een schutting of ander soort erfafscheiding. Schuttingen in het bijzonder moeten de elementen weerstaan, omdat ze wind vangen en je graag een schutting zet die lang blijft staan. Gebruik daarom geïmpregneerde palen bij het zetten je schutting. Veranker de geïmpregneerde palen stevig in de grond en bouw ook de rest van de schutting op met geïmpregneerd hout. Daarvoor hoef je zeker geen los geïmpregneerde planken voor te gebruiken, want het aanbod geïmpregneerd hout omvat ook complete schuttingdelen.

Online geïmpregneerd tuinhout bestellen

Wil je iets gaan bouwen in je tuin en heb je daarvoor geïmpregneerde palen of ander geïmpregneerd tuinhout nodig? KARWEI biedt je alles wat je zoekt, zowel online als in onze bouwmarkten. Kom naar onze bouwmarkt voor al je tuinhout, benodigd gereedschap voor je project én een goed advies over wat je het beste kan kopen voor jouw project. Ook vragen over geïmpregneerd tuinhout of andere producten beantwoorden onze medewerkers graag. Heb je daar geen behoefte aan of weet je al precies wat je nodig hebt? Dan kan je bij KARWEI geïmpregneerd hout ook eenvoudig online bestellen. Voor een kleine meerprijs wordt het dan direct bij je thuis afgeleverd.

Recent bekeken