Toon meer Toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


4 resultaten
SKIL 20V telescopische heggenschaar 0640CA 45cm (zonder accu) sticker sticker
18 klantreviews
Grootte van het blad: 45.0cm Beoogd gebruik: Heggen, Conifeer, Hagen Voltage: 20.0V
De „20V Max” (18V) SKIL 0640 is een telescopische accuheggenschaar voor het zonder ladder trimmen van hoge, moeilijk bereikbare takken en struiken. Deze heggenschaar heeft een m... De „20V Max” (18V) SKIL 0640 is een telescopische accuheggenschaar voor het zonder ladder trimmen...
LUX 20V telescopische heggenschaar (zonder accu) sticker sticker
21 klantreviews
Grootte van het blad: 51.0cm Beoogd gebruik: Heggen Voltage: 20.0V
Voor het snoeien van je heg is de LUX telescopische accu heggenschaar ideaal. De telescopische heggenschaar maakt gebruik van uitwisselbare LUX 20V accu's. Je kan dus dezelfde a... Voor het snoeien van je heg is de LUX telescopische accu heggenschaar ideaal. De telescopische he...
BLACK+DECKER 18V heggenschaar GTC1843L20 op steel 43cm incl. 2.0 Ah accu sticker sticker
15 klantreviews
Grootte van het blad: 43.0cm Beoogd gebruik: Heggen, Conifeer, Hagen Voltage: 18.0V
De GTC1843L20-QW van BLACK+DECKER is een snoerloze 18V Lithium-Ion heggenschaar op steel en daardoor zeer geschikt voor hoge heggen. Doordat deze heggenschaar snoerloos is heb j... De GTC1843L20-QW van BLACK+DECKER is een snoerloze 18V Lithium-Ion heggenschaar op steel en daard...
140.
00
Bekijk alles in telescopische heggenschaar
LUX 20V telescopische heggenschaar/kettingzaag (zonder accu) sticker sticker
13 klantreviews
Grootte van het blad: 47.0cm Beoogd gebruik: Heggen, Takken, Hagen Automatische veiligheidsuitschakeling: Ja
De LUX 20V telescopische heggenschaar en kettingzaag is de ideale set voor het strak onderhouden van bomen en heggen, ook op lastiger te bereiken plekken. De maximale hoogte die... De LUX 20V telescopische heggenschaar en kettingzaag is de ideale set voor het strak onderhouden ...

Een telescopische heggenschaar kopen

Het is weer tijd om de heg te snoeien! Als je op zoek bent naar handig tuingereedschap om het knippen van hoge heggen en struiken makkelijker en veiliger te maken, dan is een telescopische heggenschaar een absolute aanrader. Het is een must-have voor iedereen die zijn tuin er netjes en verzorgd uit wil laten zien, vooral in het voorjaar en het najaar.

Wat is een telescopische heggenschaar en hoe werkt het?

Een telescopische heggenschaar is een super handig gereedschap waarmee je gemakkelijk hoge heggen en struiken kunt snoeien zonder een ladder te hoeven gebruiken. Het heeft een uitschuifbare steel waarmee je het bereik van de schaar kunt vergroten, zodat je op moeilijk bereikbare plekken kunt komen.

Het werkt eigenlijk net als een gewone heggenschaar, maar dan met het extra voordeel van die uitschuifbare steel. De messen zijn meestal gemaakt van stevig staal en zijn scherp en duurzaam. De handgrepen zijn ergonomisch ontworpen om comfortabel vast te houden en de schaar makkelijk te bedienen.

De lengte van de steel kan worden aangepast aan de gewenste hoogte van de heg, zodat je niet hoeft te klimmen of jezelf in gevaarlijke situaties hoeft te brengen. Sommige telescopische heggenscharen hebben zelfs verstelbare snijhoeken, waardoor je gemakkelijk de juiste hoek kunt vinden om je heg of struik perfect te knippen.

Veiligheidsmaatregelen

Als je een telescopische heggenschaar gebruikt, is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen. Zorg ervoor dat je altijd beschermende kleding draagt, zoals handschoenen en een veiligheidsbril, en controleer of er geen mensen of dieren in de buurt zijn tijdens het snoeien. Houd ook rekening met het weer en snoei niet tijdens harde wind of regen.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Bij het kopen van een telescopische heggenschaar zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is de lengte van de telescopische steel belangrijk. Zorg ervoor dat deze lang genoeg is om takken op de gewenste hoogte te kunnen bereiken. Ook het gewicht van de heggenschaar is iets om rekening mee te houden.

De lengte van de messen is ook belangrijk. Lange messen zorgen voor een groter bereik, maar kunnen ook zwaarder en moeilijker te manoeuvreren zijn. Korte messen daarentegen kunnen makkelijker te hanteren zijn. En vergeet niet om ook naar de kwaliteit van het materiaal te kijken. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer de heggenschaar mee zal gaan.

Recent bekeken