close

Gardena Robotmaaier R160 24V NiMH accu

€ 1799.00
1349.
25
Aanbieding geldig t/m 16-12-2018
Kopen in de bouwmarkt
Kopen in de webshop
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Maaibreedte: 17cm
  • Instelbare maaihoogte: 2 tot 6 cm
  • Gazons tot 1600m2 
  • Gebiedsafbakening

De Gardena Robotmaaier R160 24V NiMH is een innovatieve robotmaaier welke zelfstandig het gazon verzorgt terwijl jij van je vrije tijd geniet of andere dingen doet. Dankzij het willekeurige bewegingspatroon maait de Gardena Robotmaaier R160 24V NiMH gazons tot maximaal 1.600m2 effectief, betrouwbaar en zonder streep- of spoorvormging. Een grensdraad bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft. De vlijmscherpe mesjes snijden regelmatig kleine stukjes van het gras, dat als een natuurlijke meststof (mulchprincipe) op het gazon achterblijft. Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 6 cm eenvoudig ingesteld worden. Met een gewicht van elf kilo kan de robotmaaier binnen het maaigebied een hellingspercentage van maximaal 35% aan. Grote wielen met grof profiel zorgen voor een uitstekende grip, zelfs als het oppervlak glad is.

Werking

Programmeren gaat zeer eenvoudig en snel. Verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden op het grote toetsenbord van de display, voorzien van duidelijke, intuïtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. Na het programmeren werkt de Gardena Robotmaaier R160 24V NiMH geheel zelfstandig op de ingestelde tijden, zelfs wanneer het regent. De krachtige en onderhoudsvriendelijk Nikkel-Metallhydrid 18V, 2.2 Ah accu zorgt voor een betrouwbare en energiezuinige werking. De hypergevoelige botssensoren en de grensdraad helpen de robotmaaier om obstakels te herkenen en er langs te rijden.

Veiligheid

De hef- en overhellingssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen garanderen extra veiligheid voor mens en dier. Als de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om verwondingen te voorkomen. De robotmaaier kan op elk moment gestopt worden door de grote, goed toegankelijke stopknop. De Gardena Robotmaaier R160 24V NiMH is flexibel en daardoor zeer geschikt voor nagenoeg ieder type tuin en zelfs voor meerdere gazons te gebruiken door 3 startpunten. De Tripple-zoekfunctie zorgt ervoor dat de maaier snel de weg naar het laadstation vindt, zelfs in grote tuinen. De robotmaaier wordt compleet geleverd met een laadstation, stroomkabel, grensdraad, haringen, reservemessen, koppelstukken en aansluitklemmen.  Tot slot werkt de robotmaaier stil en zonder uitstoot. Met de Gardena Gardena Robotmaaier R160 24V NiMH heb je altijd een uitstekend verzorgd gazon!
Lees meer
Product
Productsoort Robotmaaier
Productnummer 534724
Gewicht product 28.0 kg
Hoogte product 35.0 cm
Breedte product 96.5 cm
Lengte product 66.0 cm
Merk Gardena
Algemeen
Kleurfamilie Blauw
Materiaal Kunststof
Bebat Nee
Recupel Nee
Type Robotmaaier
Afmetingen
Maaibreedte 22 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 1600 m²
Maximale grasoppervlakte 1600 m²
Technische kenmerken
Capaciteit accu 2.2 Ah
Mulching-functie Ja
Oplaadtijd 60 min
Zelfrijdend Ja
Energiebron Accu
Met opvang Nee
Instelbare hoogte Ja
Min. instelbare hoogte 20 mm
Automatische veiligheidsuitschakeling Ja
Voltage 18 Volt
Max. instelbare hoogte 60 mm
Geluidsniveau 63 dB
Accessoires
Inclusief accu Ja
Reviews worden geladen